11even Sibiu


În ultimul timp apar tot felul de evenimente la care speakerii îşi oferă pe tavă experienţele de viaţă şi prin vorbele lor dau încredere şi cunoştinţe celor prezenţi în sală. De obicei, după un astfel de eveniment te îndrepţi spre casă cu răspunsuri la întrebări şi cu un plus de explerienţă pe care altfel nu l-ai putea dobândi decât prin încercări, muncă şi, de multe ori, eşecuri.

Despre 11even Sibiu

11even este un astfel de eveniment care va avea loc în 11.11.2011, în 11 oraşe, oferind 11 experienţe a câte 11 minute la 111 participanti. Sibiul este unul dintre oraşele în care putem afla poveşti de viaţă ale unor oameni pe care cei mai mulţi îi cunoaştem doar din ziare şi reportaje tv. Şi e tare fain că îi putem asculta chiar pe cei de la care vrem să auzim poveştile de viaţă. Adică chiar aşa – oricine poate propune un speaker iar dacă acel om va fi ales de organizatori şi îşi va prezenta povestea, tu, cel care l-ai propus, primeşti automat invitaţie ca să poţi merge gratuit să-l vezi şi să-l asculţi. Detalii despre eveniment pe site-ul www.11even.ro şi pe pagina lor de Facebook.

Provocare pentru bloggeri

Provocarea mea pentru bloggerii sibieni este să propuneţi pe blogul vostru un speaker pentru 11even Sibiu, motivând alegerea făcută. Puneţi link spre articolul ăsta sau lăsaţi un comentariu aici (ca să vă pot depista) şi, aşa cum spuneam mai sus, dacă cel propus de tine e ales, primeşti din partea mea o invitaţie la evenimentul de vineri, 11.11.2011.

Propunerile mele pentru 11even Sibiu

Stând astăzi jumate de oră şi gândindu-mă împreună cu doi prieteni pe cine am vrea noi să-i ascultăm, am redus lista la trei oameni importanţi şi valoroşi pentru Sibiu:

  • Liviu Tipuriţă – fost jurnalist la BBC şi documentarist de investigaţie, singurul român invitat la Oprah Winfrey
  • Ofelia Popii – actriţa ce a câştigat şi în 2011 premiul Uniter pentru cea mai bună actriţă
  • Bostan Adrian – maratonist

13 comentarii la „11even Sibiu”

  1. salut! poate voi sunteti satui de persoana lui, dar mie chiar mi-ar placea ca unul dintre speakerii din cadrul 11even sa fie Constantin Chiriac. Uite ce am scris si pe site-ul lor:

    „Constantin Chiriac este cel mai important om din teatrul sibian care a vrut si a reusit sa faca ce si-a propus – un teatru pe masura asteptarilor europene si nu numai; s-a implicat in viata comunitatii sibiene si a incercat sa aduca pulsul orasului intr-un ritm accelerat cultural. Despre Constantin Chiriac s-au auzit multe si s-au spus multe, dar pentru mine, personal, este un om ale carui povesti reale sau fictive le-as asculta la nesfarsit.”

  2. Constantin Chiriac a participat si la TEDxSibiu, eveniment organizat tot de cei care organizeaza acum 11even. Eu zic ca ar fi fost prea mult 🙂 Data viitoare.

  3. Servus tuturor, vreau si eu la 11even…:) Mie dor de experiente impartasite. Vreau sa il ascult pe Brylu…si sa fac parte din galeria de suporteri…:P Asa cum a fost si el la mine, la TEDx…cu maneta buclucasa:D..Iar daca e sa aleg un speaker, l-as alege pe Liviu Tipurita (de musai:)si pe Ofelia Popii (drept voce feminina, dar mai ales, pentru ca o admir la culme. Daca vor fi amandoi speakerii, printre cei selectati pentru eveniment, ma aleg cu doua invitatii…:)! Glumesc, bineinteles!

  4. Cred că ar fi interesant să auzim persoane care nu sunt în main stream! Cred că Adi ar fi interesant de urmărit, mai ales că are și rezultate faine anu ăsta o câștigat toate maratoanele montane din țară la care a participat + un loc 7 la Olympus Marathon (se urcă pe Vf.Mytikas)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.