Bicicleta Zilnică


Cu mare bucurie în suflet vă anunţ, dragi prieteni, că proiectul Bicicleta Zilnică merge mai departe şi e la un pas de a fi realizat.

Cei de la Raiffeisen Comunităţi au evaluat proiectul, l-au întors pe toate părţile, au observat că în Sibiu nu se foloseşte prea mult bicicleta pentru deplasările cotidiene, că rastelurile de biciclete lipsesc în multe colţuri ale oraşului, şi-au dat seama că prin amplasarea de astfel de rasteluri încurajăm folosirea bicicletei în activităţile zilnice şi au decis că proiectul merită din toate punctele de vedere să meargă mai departe în programul de granturi, în vederea finanţării. Mai sunt de făcut doi paşi mici, dar foarte importanţi.

Zilele astea vom lucra (eu, Bebe şi Rareş) puţin mai mult şi vom stabili detaliile proiectului, vom căuta producători, parteneri şi (eventual) încă câţiva sponsori şi voluntari iar din 9 septembrie vom avea nevoie de ajutorul vostru. Pentru că este un proiect pentru comunitate, tocmai ea, comunitatea, trebuie să aleagă proiectele ce vor primi finanţare şi vor fi realizate.

În perioada 9-30 septembrie va trebui să votaţi şi voi „Bicicleta Zilnică” pe site-ul Raiffeisen Comunităţi, în categoria pentru bloggeri. Vă mai amintesc eu când va fi cazul, mulţumindu-vă încă de pe acum pentru susţinere.


7 comentarii la „Bicicleta Zilnică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.