Biserica, această afacere slujită în numele Domnului.

Postat in: 24/08/2012

Milioane bune de euro se fac anual din comertul cu obiecte de cult. De la icoane si mir, pana la vesminte de preoti, lumanari, racle de moaste si pliante despre biserici. Potrivit legii, aceste tranzactii sunt scutite de impozitare. Dar si… restrictionate!

Biserica Ortodoxa Romana si celelalte culte religioase au, in exclusivitate, dreptul de producere si valorificare a obiectelor de cult.

Sunt sute de comercianti care – spune Patriarhia – fac averi ilegal…. Banii, cred sefii bisericii ar trebui sa intre in vistieria cultelor. O decizie radicala a Sfantului Sinod a cerut deja parohiilor sa cheme Garda Financiara, pentru a-i elimina pe toti cei care ofera si alta marfa, decat cea produsa in atelierele preotesti. Autoritatile se vad nevoite sa declanseze actiunea „politia icoanelor”, pentru ca deja reclamatiile curg. Via.

Aşa să ne ajute Dumnezeu. Să ardeţi în Iad!


7 Responses to “Biserica, această afacere slujită în numele Domnului.”

  1. Tavi Mustang Răspunde

    si mai fac ei o treaba mai nou pun difuzoare afara la unele biserici vrei nu vrei daca stai aproape esti obligat sa asculti slujba

  2. Diavolul Răspunde

    Exista prea multi oamenii care prefera sa ignore realitatea si sa creada ca afaceristi de genul asta le pot asigura ” salvarea”.Daca s-ar intampla ceva cu toata institutia asta corupta si mizerabila, ai ramane cu oamenii care i-ar plange lipsa. Ei sunt cauza problemei din punctul meu de vedere.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: