Blogging Sibiu sau #prinSibiulmeu


Doar cu 11 luni întârziere, mâine începe #prinSibiulmeu.

Deocamdată ştim programul, ştim unde vor dormi cei 20 de bloggeri veniţi din toate colţurile ţării, ştim unde vor mânca şi vor chefui şi mai ştim că vin cu maşini închiriate de la Autonom.ro.

În urmă cu câteva luni, problema cea mai mare a fost că nu ştiam cu ce să aducem invitaţii la Sibiu. Era varianta să vină fiecare cu maşina personală dar atunci rămânea să-i transportăm prin Sibiu cu microbuzele, ceea ce nu e chiar plăcut. Aşa am dat de cei de la Autonom – este firmă de închiriat maşini, are maşini bune şi, în plus, are sedii în toate oraşele importante din ţară. Ce ne puteam dori mai mult?

Fiecare blogger primeşte maşina în faţa porţii de acasă, vine la Sibiu, petrece un weekend de neuitat aici după care pleacă înapoi acasă, fără să avem noi, organizatorii, şi grijile transportului. Totul s-a rezolvat rapid, printr-o discuţie directă la sediul central din Bucureşti. De acolo s-au făcut rezervările de maşini în Timişoara, Cluj, Bucureşti, Sibiu şi fiecare filială în parte a ţinut legătura cu invitaţii noştri. Simplu şi eficient 🙂

#prinSibiulmeu este un proiect organizat de Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) şi cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
Parteneri: Hotelul Levoslav, Autonom şi
Printcenter.
Mulțumim pentru sprijin restaurantului Hermania, Atrium Classic Cafe, Vintage Pub, Supporter Sports Pub & Grill, Oldies Pub, CNM Astra și Muzeului Național Brukenthal.


8 comentarii la „Blogging Sibiu sau #prinSibiulmeu”

  1. E frumos, dar ca (sa evitam confuzia) ar fi de lamurit ca nu fiecare blogger primeste cate o masina (sa nu se inteleaga ca sunt 20 de masini sau ca bloggeri isi fac vreun parc auto) ci ca suntem grupati pe echipe, iar fiecare echipa are cate un sofer 🙂 De la Bucuresti, de ex, plecam 10 oameni grupati in 3 masini 🙂

  2. si la anul cred ca voi fi in Cluj :))) asa ca poate iar sare norocul peste mine. Radem glumim colegu’, dar e faina initiativa asta cu Sibiul, succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.