Câştigă o schimbare de look cu AVON


Parcă-aş fi la emisiunea „Feriţi-vă de măgăruş” şi rolul meu e să vă spun de cine să aveţi grijă ca să nu cădeţi în capcană. Dar ce să-i fac dacă tot peste oameni dinăştia dau, să nu vă spun şi vouă? Nu mă pot abţine aşa că azi e rândul celor de la AVON.

Până mai ieri trăiam cu impresia că AVON se ocupă cu înfrumuseţarea femeilor, au produse gen farduri, rujuri şi creme de corp. Când-colo…

ce să vezi? AVON a devenit un sistem piramidal de a vinde cele de mai sus plus genţi, bijuterii şi mai ştiu eu ce alte chiţibuşuri îndrăgite de femei.

Înscrie-te pentru a putea câştiga premii

Te opresc pe stradă (de multe ori dintr-un cort AVON amenajat pe străzi principale. În Sibiu, în faţa magazinului Dumbrava) spunându-ţi că trebuie doar să-ţi laşi numele şi un număr de telefon şi ai şansa foarte mare să câştigi produse AVON şi chiar o schimbare de look.

Bună ziua. Aţi câştigat o schimbare de look.

Te sună după câteva zile/săptămâni şi-ţi spun că ai câştigat o schimbare de look aşa că te invită la reprezentanţa lor pentru a putea beneficia de premiu. Te speli pe cap, te pregăteşti sufleteşte şi emoţional şi mergi (în Sibiu pe Bdul Victoriei nr. 17, la etaj). Acolo afli că premiul tău e de fapt o prezentare a produselor AVON, alături de alte 20 de femei, pensionare de preferat.

Ce ţi-ai cumpăra dacă ai fi bogată?

Prezentarea produselor se transformă foarte rapid într-o prezentare a lanţului piramidal (sau ceva de genu) prin care poţi să câştigi cât nu poţi duce, prin care devi bogată nefăcând nimic, pentru asta trebuie doar să devi şi tu reprezentant AVON şi să vinzi produse cât mai multe, cât mai multe apoi să-ţi faci şi tu lanţul tău de reprezentante pentru a ajunge şefa peste şefe şi a câştiga şi mai mult. Ce bine e să te scoli dimineaţa bogată. Şefa şefelor ce ţine prezentarea câştigă acum astronomica sumă de 1.800 lei lunar, fapt pentru care a renunţat şi la serviciu, la tot, pentru c-o duce ca-n filme cu banii ăştia.

Share-uieşte informaţia

Pentru a avea noroc în viaţă eşti pusă să completezi o listă cu 100 de nume (rude, prietene) cu persoanele ce le vei contacta imediat după ce intri în lanţul lor de femei antreprenoriale super bogate şi fericite. Asta pentru a deveni bogată. Dacă nu accepţi înseamnă că eşti o femeie slabă ce nu vrea bani. Şi, eventual, se râde de tine.

Şi schimbarea de look se duce la…

Ca prin minune, premiul câştigat de tine se împarte tuturor celor 20 şi ceva de femei aşa că se fac bileţele pentru extragerea la sorţi. Bileţelul câştigător îl extrage o femeie din public ce până atunci se tot ruga să fie ea câştigătoare că, vezi doamne, trebuie să arate frumos că merge la o nuntă. Sau la o înmormântare, nu ştiu sigur. Minune, câştigătoarea e chiar ea, pe biletul fermecat extras de ea e scris numele propriu şi personal.

Aşa se folosesc produsele noastre

Răsar trei tuburi cu vopsea de păr şi o cutie de sana tăiată, pentru a ţine loc recipientului în care se amestecă culoare. Fericita câştigătoare îşi alege viitorul look tineresc şi e colorată din două mişcări, în trei secunde. Se mai folosesc şerveţele din genţile participantelor şi alte lucruri de igienă cerute din public. Interacţiunea cu publicul e cuvântul cheie aici. Toate femeile văd că se poate, văd cât de uşor e să câştigi bani mulţi, mulţi şi sunt convinse că vor deveni bogate aşa că devin reprezentate AVON. Cum altfel?

Premii pentru participare

Premiul pentru participare este totuşi acordat. Nu se dau diplome dar primeşti două rujuri minuscule de test, câteva testere de creme şi mii, dar mii de reviste AVON. Ah, plus încă o cremă de 75 ml., dimensiune normală de-a dreptul, mineral gemns diamond blush, hand cream, creme pour les mains.


7 comentarii la „Câştigă o schimbare de look cu AVON”

  1. AVON- nu de acum este un sistem piramidal!!..ci este de la inceput..numai ca oamenii nu stiu acest lucru,precum eu..care sunt consumatoare veche:I Reprezentantii Avon sunt un fel de furnicute harnicute ce imbogatesc pe altii..pacat ca reprezentantii primesc firmituri:(

  2. Coordonatorii de reprezentanti AVON fac asta din disperare. Deja au mai aparut cateva firme dupa acelas sistem piramidal dar la preturi mult mai bune si se comanda online, adica discountul nu ii revine unui reprezentant ci tie personal.Si eu am fost consumatoare, acum sunt modesta, ma multumesc cu farmec si gerovital :P. Reprezentatia aia = pierdere de vreme…copilele de 14 sau 15 ani vor sa fie toate reprezentante AVON si sunt prea mici sa stie ceva de marketing (cum sa le vanda eficient, cum sa faca sa cumpere de la ele si nu de la alte 345678987654 reprezentante pe km patrat). AVON sucks (in loc de concluzie).

  3. Am uitat sa precizez ca celelalte firme folosesc sistemul piramidal chiar daca comanzi online, in sensul ca poti completa acolo formular daca vrei sa recomanzi si altcuiva in schimbul comisionului, practic comandand ceva devi ca un reprezentant doar ca primesti comision, fara alte obligatii (asta sa se inteleaga ca se poate sistem piramidal si fara sa comanzi de la alti reprezentanti). Ce mult am scris 😀

  4. Cand eram student am avut putin de-aface cu Amway care ducea sistemul piramidal la nivel de arta :). Apoi m-am inscris la Hemel care aveau produse excelente, formidabile, si nu glumesc, dar din pacate putin cam scumpe pentru un student…
    „Furnicutele” muncesc si aia de mai sus castiga doar datorita faptului ca s-au inscris cu cateva sapt/luni innainte, ceea ce nu e corect.

    In fine, si eu am la serviciu o gramada de fete care cumpara produse Avon in prostie cand astea sunt unele dintre cele mai toxice si nasoale produse de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.