Câte ceva despre personajele filmului Usturoi


În orice film vedem nişte personaje care în afara platoului de filmare sunt cu totul alte personalităţi decât cele pe care noi, spectatorii, ajungem să le cunoaştem. Vineri am văzut filmul „Usturoi” al sibianului Groparu iar prima întrebare adresată din public imediat după ce s-a terminat filmul a fost: „Nu mi-am dat seama dacă povestea e adevărată sau nu. Personajele sunt reale?”. Şi pe bună dreptate… nu-ţi dai seama.

Usturoi_Teatru Gong@Gabriela Cuzepan (8) Foto: Gabriela Cuzepan

Sebastian Topan este un copil ce provine dintr-o familie săracă şi cu toate astea a câştigat premiului de Cel Mai Bun Actor la Festivalul Judeţean de Teatru pentru Elevi din jud. Sălaj, ediţia 2011. În continuare doarme într-o cameră micuţă alături de părinţi şi alţi 4 fraţi. Pentru că atâta au.

Darius Stoica este un copil rom norocos ce e trimis de către părinţi la diverse şcoli pentru o educaţie cât mai bună. E violonist şi pianist şi are deja nenumărate trofee de la concursuri muzicale. El joacă rolul lui Eremia în film.

Cel mai natural dintre toţi cei din film a fost, pe departe, Gabriel Oană aka Gaben. E învăţat cu camera pentru că are în spate ani grei de vlogging dar trecând peste asta, am impresia că rolul lui a fost unul de moment… tare greu le-o fi fost scenariştilor când au văzut că nu ţine cont de textul pregătit pentru el : ))

 

Radu Valentin Băzăvan (aka Groparu) este şi el un adevărat personaj. Deşi nu se vede în film, rolul lui a fost cel principal… cheltuindu-şi pentru realizarea filmului „Usturoi” banii ce erau destinaţi (înainte de a se apuca de visul ăsta) unui nou apartament în care trebuia să se mute cu familia. El, familia, rudele şi toţi cei ce-l cunosc speră ca, o dată cu lansarea filmului, să obţină nişte sponsorizări care să acopere cheltuielile de producţie şi care să-i aducă… linişte în familie 😛

Aşa să îl ajute cel de sus! Pentru că merită o răsplată după 30 de luni de muncă.


7 comentarii la „Câte ceva despre personajele filmului Usturoi”

    1. Catalin Sas nu prea cred. Dar cred ca Radu Valentin Băzăvan va gasi o solutie sa si vanda filmul…

  1. Cum adica Groparu nu apare in film? In portbagajul bemveului cine era?

    Si mai natural decat Gaben mi s-a parut Cearli Ceaplin, bestial omu’!

  2. Exact, Groparu mi s-a parut cel mai natural, de parca nu era prima data intr-un portbagaj. :)))
    Oricum, am fost la Gong si am ras cu lacrimi. Genial film

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.