Câteva zile de blogging

Postat in: 22/09/2011

Următoarele zile vor fi destinate aproape 100% bloggingului (şi unui examen care nu are legătura cu blogul). Şi care-i scofala? probabil se întreabă unii dintre voi, pe bună deptate. Doar că zilele astea despre care vorbesc sunt destinate bloggingului în offline.

  • Astăzi mai pe seară am fost invitat de Romtelecom la evenimentul de lansare a comunităţii bloggerilor din Romania, Blogoree.ro. Se anunţă o seară lungă, cu 5 sesiuni de discuţii despre importanţa şi beneficiile de a face parte dintr-o comunitate de bloggeri.
  • Vineri o să fiu la conferinţa anuală despre social media ce a ajuns la a patra ediţie. Despre Webstock este vorba, evident. Programul şi vorbitorii cred că ar atrag pe oricine implicat cât de cât în social media. O să vă ţin la curent cu noutăţile şi discuţiile de acolo.
  • Iar sâmbătă, la invitaţia Corinei Georgescu, o să fac un tur al oraşului, la Prin Bucureştiul Meu Reloaded. Abia aştept să mă şi să vă conving că am avut dreptate atunci când am inclus Bucureştiul pe locul 2 în top 10 destinaţii din România care trebuie neapărat amenajate pentru a putea fi vizitate la adevărata valoare, pentru că este un loc splendid. Vreau să văd partea frumoasă şi foarte frumoasă a capitalei pentru că de fiecare dată când am ajuns acolo timpul mi-a permis să vizitez mai mult intersecţiile şi ambuteiajele din oraş. Şi ce mi-aş putea dori mai mult decât un tur cu ghidaj specializat?

Ca de obicei, info live pe Twitter.


Nu-ti fie frica! Comenteaza: