Cea mai tare cabină foto din Sibiu este a mea :)


Gata, de câteva zile pot spune că într-adevăr TakeaSmile.ro este cea mai tare cabină foto din Sibiu. Și nu doar pentru că este a mea 🙂 ci pentru că avem aparate profi, accesorii personalizate, ecran verde ce-l folosim ca fundal și… multe idei.

Mă bucur că în echipa TakeaSmile.ro am reușit să atrag doar oameni profi ce știu ce fac și pe care te toți baza. Fiecare în parte va ajuta la menținerea TakeaSmile.ro pe primul loc în domeniu cel puțin în zona Sibiu-Alba-Hunedoara-Vâlcea.

Ne pregătim de zori pentru petrecerile de Crăciun, perioadă în care simt că vom avea atât de mult de lucru încât ni se va termina hârtia foto și bateria la aparatele foto. Aștept să ajung și la evenimentele organizate de voi așa că anunțați-mă dacă organizați în perioada următoare o petrecere de firmă, aniversare, nuntă, botez, bal ori vreo campanie publicitară unde lansați un produs nou sau încercați să vă promovați serviciile într-un mod super atractiv și catchy.

Închiriază cabina foto în Sibiu pentru că:

  • TakeaSmile.ro oferă design al fotografiilor personalizat de către un grafician profesionist;
  • accesoriile sunt realizate special pentru fiecare eveniment în parte pentru a se integra perfect în tematică;
  • avem om profi ce se ocupă de tot ce înseamnă online deci va avea grijă și de fotografiile voastre pentru a apărea pe net doar ce trebuie;
  • oferim asistență profi de branding și management de proiect tocmai pentru ca serviciul nostru să se integreze perfect în eveniment

Să ne meargă bine! Asta îmi doresc cu noua noastră cabină foto.

takeasmile


2 comentarii la „Cea mai tare cabină foto din Sibiu este a mea :)”

  1. Suna foarte, foarte bine. O sa am nevoie de ceva mai multe informatii ca sa fiu sigura ca am inteles exact. Oricum, e cu totul un alt serviciu, mult mai special fata de clasicele fotografii pentru evenimente. Nu vad de ce nu ar atrage, sper sa mearga bine si sa se dezvolte mult mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.