Cine participă la prima ediţie Tag the Flag?


  • Feri Teglas, 27 de ani, de profesie marketing manager. E din Mediaş şi scrie despre economie, marketing, fotografie, munte, folk etc. pe www.feriteglas.net. Este pasionat de munte, bicicletă şi fotografie iar, împreună cu Anamaria Szabo, speră să se distreze la maxim la Tag The Flag. Anamaria are 22 de ani şi  este studentă la facultatea de Ecologie si Ştiinţe ale Mediului Sibiu.
  • Sebastian Bârgau, 31 de ani, iesean din Hunedoara. Traieste din blogging – http://www.visurat.ro – de mai bine de trei ani şi tocmai se pregăteşte să facă turul ţării cu motocicleta. Face echipă cu nevastă-sa, Denisa Bârgau. Denisa are 28 de ani, e hunedoreancă din Banat şi lucrează ca tehnoredactor la un ziar local. E pasionată de tot felul de chestii, dar se plictiseşte destul de repede de fiecare nouă pasiune. Blogul – http://denisuca.com – e singurul care a rezistat timp de cinci ani.
  • Marius Rusu, informatician la UAB, clujean mutat în Cetatea Marii Uniri, are 25 de ani, scrie pe www.mariusrusu.ro şi www.albablog.ro. Îi place berea rece băută vara. Şi iarna, toamna şi primăvara. Mândru de Alba Iulia. Împreună cu George Andone va forma echipa ce va câştiga la Tag the Flag. George are 20 de ani, este adevăratul descendent al lui Montezuma şi lucrează ca designer grafic, dar în timpul liber salvează lumea, călătoreşte în timp, dezleagă cununii, blesteme şi noduri la siret. Adoră orezul cu lapte si Audi R8, iar când îi rămâne un pic de timp liber mai scrie şi pe www.cucuruz.com.
  • Raluca Stefania Lazăr, 30 de ani, de profesie avocat, blogger în timpul liber,  scrie pe www.opiniijuridice.blogspot.com si Alina Perlmutter, 29 de ani, tot avocat, prietenă si cititor cu atribuţii de CTC (Control Tehnic de Calitate) al blogului mai sus amintit, formează echipa sibiană care, cu puţin mai mult noroc, va câstiga, iar în cel mai rău caz promite sa se distreze participând la prima editie TAG THE FLAG!
  • Marius Isailă, 24 de ani, de profesie inginer. E din Sibiu si scrie pe www.pancu.ro. În timpul liber îi place să se plimbe şi să participe la tot felul de evenimente. Va participa alături de Iustin Boian, coleg de apartament şi de servici în Mediaş şi speră ca la final vor fi invingatori.
  • Miruna Siminel, 25 de ani, din Sibiu, dusă la Bucuresti, via Cluj. De profesie, viitor medic. Zice ca „siblondelegandesc.ro” şi se străduieşte s-o dovedească tot mai des. La prima ediţie Tag the Flag face echipă cu Mugur Frunzetti, 35 de ani, din Bucureşti. De fel, antreprenor, de familie, artist. Mugur scrie pe www.mugurfrunzetti.ro, dar se declară tot mai fascinat de călătoriile prin .com.


Organizatori Tag the Flag Sibiu: Tudor, Monica şi Rareş.
Parteneri: punctedeinteres.ro, www.TiparesteAcasa.ro, Music Pub Sibiu, Sibiu Media Center, Lucas Super Sandwich. Proiect susţinut de Primăria Municipiului Sibiu. Premii oferite de punctedeinteres.ro şi WayteQ.


Un comentariu la „Cine participă la prima ediţie Tag the Flag?”

  1. Pingback: Denisa Bârgău [nevastă de Coşmar] » Etichetează steagu’ 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.