CONCURS Ars Hungarica şi 10 Mari Sibieni

Postat in: 19/11/2010

Prin amabilitatea organizatorilor, campania “10 Mari Sibieni” se conectează la un eveniment cultural de gală din Sibiu. Este vorba de Ars Hungarica. Festivalul aduce la Sibiu mari lucrări de cultură din Ungaria.

Noi vă oferim patru invitaţii la evenimentele de gala din fiecare seară. Dacă câştigaţi invitaţia veţi putea urmări spectacolul de balet Raymonde din data de 25 noiembrie 2010, Gala Dunării din 26 noiembrie 2010, Concertul orchestrei Nemesz din 27 noiembrie 2010 şi concertul formaţiei “3+2″ din Ungaria in 28 noiembrie.

Tot ce aveţi de făcut este să răspundeţi la următoarele trei intrebări.

1. În ce an începe construcţia Palatului Brukenthal din Piaţa Mare?

2. În ce an a murit Miklos Borsos?

3. În ce an Andrei Şaguna înfiinţează Institutul Teologic de la Sibiu, actuala Facultate de Teologie din oraşul nostru.

Răspunsurile le găsiţi, citind biografiile acestor trei mari sibieni, fie pe www.razvanpop.ro, fie pe www.cemerita.ro, fie pe contul campaniei de pe Facebook.

Pentru a intra in concursul pentru castigarea unei invitatii la Ars Hungarica trebuie doar să răspundeţi corect la întrebările de mai sus, printr-un comentariu la acest articol. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în data de 23 noiembrie şi vor fi contactaţi pe e-mail (deci lasaţi o adresă de email validă).


5 Responses to “CONCURS Ars Hungarica şi 10 Mari Sibieni”

 1. Andy Răspunde

  raspuns:
  intrebarea 1. : 1778
  intrebarea 2. : 1990
  intrebarea 3. : 1855
  🙂

 2. Cocnurs 10 Mari Sibieni | 10 Mari Sibieni Răspunde

  […] Participă la concursul organizat de 10 Mari Sibieni în colaborare cu Ars Hungarica. Răspunde corect la întrebări şi poţi câştiga una din cele 4 invitaţii puse la dispoziţie, pentru toată perioada festivalului ce va avea loc între 25-28 noiembrie 2010 la Sibiu. Pentru a participa la concurs intră AICI. […]

 3. Ce Merita Răspunde

  @Andy

  Ai castigat invitatia Andy. Poti s-o ridici de la Centrul de Informare Turistica din Pta Mica, Casa Luxemburg.
  Invitatia e valabila ptr. toata perioada festivalului.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: