Grimus, Griiiimuus, Griimuuuuss [concurs]


Joi, chiar de 1 decembrie, Grimus vine din nou în Music Pub din Sibiu. De data asta îşi lansează noul album – Egretta şi se anunţă un concert tare, cu sibienii de la The Noise în deschidere.

Ultimele două concerte Grimus le-am trăit cu intensitate maximă, unul în Music Pub unde a fost full de oameni faini, vocalistul a cântat pe mese şi a făcut schimb preţ de-o melodie cu o fană din public. Al doilea concert l-am petrecut într-un tren în mişcare, la cheful Beck’s. Şi atunci ne-am dansat aproape să călcăm oamenii din trupă în picioare, aşa multă lume era. Hai, gata cu vorbele, vedeţi mai jos atmosfera:

Concurs:


Şi pentru că eu sunt plecat din Sibiu în 1 decembrie, vreau să vă trimit pe voi la concert ca să aibă cine-mi povesti dacă i-a mai crescut păr vocalistului, ce culoare a avut eşarfa basistul sau dacă mai fură căciuli de la femei din public.

Ofer 5 invitaţii pentru 10 oameni la concertul Grimus din 1 decembrie 2011 din Music Pub Sibiu. Intră pe pagina mea de Facebook (CeMerita.ro) şi lasă un comentariu la postarea de pe Wall ce anunţă concursul – aici.
Cu o zi înainte de concert fac extragerea la sorţi. Baftă tuturor şi distraaaaaacţie faină!

[UPDATE]
Câştigătorii invitaţiilor de 2 persoane sunt:
3 – Ioana Deac
2 – Marius Popa
19 – Andreea Leseanu
1 – Pastiu Mircea Alexandru
14 – Rares Hudea


Un comentariu la „Grimus, Griiiimuus, Griimuuuuss [concurs]”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.