Cum a fost la Festivalul Sportului?


În ultimele luni am descoperit o nouă lume. Am descoperit oameni pasionaţi de ceea ce fac, oameni care pot trece peste orgolii şi concurenţă atunci când vor să arate lumii întregi că se poate să ai un scop comun – Festivalul Sportului. Nu în multe domenii se poate aşa ceva dar uite că în cel al fitnessului viaţa e mai roz. Asta pentru că oamenii au reuşit să trăiască cu pasiune şi atunci când există pasiune nu mai contează nimic altceva. Cine ar fi crezut că e atât de uşor să aduci laolaltă peste 30 de săli de sport şi instrutori din Sibiu? Adică… aproape toţi cei ce există în oraşul ăsta la momentul actual.

Pe lângă asta, am întâlnit oameni care m-au acceptat să coordonez unul dintre cele mai mai mari festivaluri de fitness din ţară. Pe mine, adică pe tipul ăla ce nu a intrat în viaţa lui într-o sală de fitness să facă mişcare şi căruia îi este jenă chiar şi să alerge în parc. Şi nu am auzit pe nimeni să spună „dar ce treabă ai tu cu noi?”.

Îmi place ce am descoperit şi promit că voi face tot ce îmi stă în putere ca Sibiu să aibă pe viitor un cuvânt mare de spus în lumea festivalurilor de gen din ţară.

Mulţumesc Adelina, Daniela şi Raluca pentru că mi-aţi arătat lumea voastră. Şi mulţumesc instructorilor pentru că au fost aşa cum au fost.

Festivalul Sportului a fost organizat de AdeGym şi AIOS cu ajutorul Primăriei Sibiu şi Direcţiei Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu. Multe poze AICI.
Sponsori: Elva Cont, Clinica de medicină Hiperbara, Aqua Carpatica, Metropolis, Sigemo, Alpha Med, BRD, Sotec Software, Ibis Hotel Sibiu, Sorel.


Un comentariu la „Cum a fost la Festivalul Sportului?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.