Cum a fost la PRbeta 2012

Postat in: 06/05/2012

Aşa cum am spus, am trimis-o la Timişoara pe Teodora Giukin să-mi ţină locul la PRbeta. Îmi pare rău că nu am ajuns şi eu dar cu siguranţă la anul îmi voi face prezenţa. Iată impresiile Teodorei:

Anul acesta, PRbeta a trecut la un alt nivel. Mare ispravă au facut fetele astea două: Cristina Puţan şi Oltea Zambori (împreună cu echipa). Tot ce s-a întâmplat acolo a fost foarte bine organizat şi de o foarte bună calitate → informaţie corectă şi elocventă, oameni cu experienţă, pregătiţi să împartă cu cei prezenţi lucruri care contează enorm pentru acest business sau arie de activitate. Panel-uri foarte bine gândite, cu prezentări ca la carte.

Printre storytellerii preferaţi se numără “departamentul de cercetare”, Sorin Psata, care nu doar a povestit lucruri interesante dar a şi presărat prospeţime evenimentului; inegalabilul Victor Kapra – care mereu spune lucrurilor pe nume într-un mod foarte elegant şi Cristian Manafu, despre care am crezut că nu o sa îmi placă dar care a reuşit cu măiestrie să ofere o imagine de ansamblu despre ceea ce avea să se întâmple în cadrul evenimentului → el este cel care a dat startul maratonului de poveşti şi povestiri (altă dată nu voi mai asculta de alţii fără să cunosc pe pielea mea :)).

Cu toate acestea, un lucru m-a întristat enorm… Bogdana Butnar, om de PR şi comunicare pe care  l-as urma oriunde :), nu a putut fi prezentă. Am urmarit-o doar de pe un ecran de laptop, în timp ce concluziona întregul eveniment şi ne făcea atenţi la importanţa social media şi a tehnologiei.

All in all, a fost o conferinţă profi care, fără doar şi poate, trebuie să devină tradiţie… cel puţin aşa cred eu! Despre content şi multe altele, pe site-ul PRbeta – PRbeta 2012 – Liveblogging.


Nu-ti fie frica! Comenteaza: