Cum să scapi gratuit de monotonie


Se zice că nimic nu te omoară mai sigur ca scufundarea nesfârșită în monotonia vieții. Aceleași activități făcute în fiecare zi la aceleași ore, aceeași muncă și același timp liber. Același drum de la birou până acasă și înapoi, același loc de unde-ți cumperi cafeaua, același geam pe care privești în pauza de masă. Toate puse pe repeat, din nou și din nou, până când începi să ai probleme în a realiza ce zi este astăzi, pentru că nu este cu nimic diferită de cea de ieri.

imagine

Pentru unii soluția înseamnă ieșitul din când în când în oraș sau din oraș, cu prietenii. O mică escapadă la munte sau la mare, făcută impulsiv sau planificat, într-un weekend, pentru a mai schimba peisajul până la concediu. O seară la restaurant sau o noapte în club, o după-amiază la teatru, balet sau operă, o zi la muzeu și multe alte activități de acest tip se află pe lista distracțiilor. Însă ce te faci dacă nu-ți permiți să te implici într-o activitate care costă bani?

Locații și evenimente gratuite

Lipsa banilor nu este și nu va fi niciodată un motiv pentru a sta în casă în fața televizorului. În aproape orice oraș din România și mai ales în orașele mari se organizează periodic evenimente la care poți participa gratuit: concerte în aer liber, lansări de carte, evenimente care însoțesc aniversarea localității, târguri de haine, antichități, cărți sau bijuterii, expoziții, workshop-uri sau traininguri gratuite realizate prin diverse proiecte cu finanțare europenă sau privată. Cel mai important lucru este să îți propui să participi la aceste evenimente și să fii atent la oportunitățile care apar.

poza2

Jocurile de cazino on-line

Majoritatea site-urilor de jocuri on-line oferă posibilitatea de a le încerca și de a juca gratuit până când te simți destul de sigur pe tine ca să încerci variantele cu bani, sau doar pentru simpla distracție. Unul dintre cele mai simple jocuri pe care le poți încerca în timpul liber este ruleta, cu reguli extrem de ușor de înțeles și foarte mulți fani. Îți poți încerca norocul pe PokerStars ruleta fiind una dintre jocurile pe care site-ul – unul dintre cele mai mari cazinouri on-line din lume, cu experiență îndelungată și credibilitate dovedită – le pune la dispoziția utilizatorilor aflați în căutarea unui mod diferit și interesant de petrecere a timpului liber.

poza3

Nu te lăsa însă prins doar de joc, pe Pokerstars poți folosi și chat-ul pentru a discuta cu alte persoane care își petrec timpul liber la fel ca și tine. Folosește noua ta preocupare și ca subiect de discuție cu prietenii sau vecinii. Un nou hobby sau o nouă activitate este întotdeauna un prilej bun de a cunoaște persoane noi și de a-ți lărgi cercul de prieteni.

poza4


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.