Cum se schimbă un spaţiu la 180 de grade. Cu bani puţini.


Cu o investiţie de vreo 3-400 lei am reuşit să transformăm total un spaţiu friguros şi neprimitor într-un atelier privat de design vestimentar în care descoperi în fiecare colţişor câte ceva interesant.

Vana din podul vecinei am transformat-o în canapea, scaunele din podul mătuşii şi fotoliul din podul bunicii le-am readus la viaţă, un geam şi o uşă vechi le-am intergrat în spaţiul interior, o măsuţă ruptă de cafea am vopsit-o în alb şi am reuşit să o refacem funcţională, telefonul vechi din pivniţă este acum jucăuş şi pictat cu flori, un cufăr vechi a devenit masută de cafea, o uşă ruptă a devenit suport pentru chiuveta din baie (unde stai la propriu pe tron pentru că deasupra wc-ului este pictată o coroană de regină), maşina de cusut din pivniţa bunicii a devenit suport pentru tăblia veche de pat care la rândul ei a devenit o masă frumoasă.

Ar mai fi multe detalii dar vă las să le descoperiţi singuri din poze.

Atelier Diana-Ribana 07

Atelier Diana-Ribana 03

Atelier Diana-Ribana 04

Atelier Diana-Ribana 05

Atelier Diana-Ribana 01

Atelier Diana-Ribana 02

Atelier Diana-Ribana 09

Atelier Diana-Ribana 06

Atelier Diana-Ribana 08


35 de comentarii la „Cum se schimbă un spaţiu la 180 de grade. Cu bani puţini.”

    1. Tudor, ma refeream la pernita agatata pe post de semn cu brand-ul Dianei pe ea. E ceva diferit, imi place. Oricum, si pernita mov de pe bay window e misto si completeaza spatiul.

    1. Lavabilă albă, material pentru tapiţat scaunele, un capsator pentru lemn, ceva holsuruburi si cam atat 😛

  1. cat timp raman peretii aia cu tencuiala coscovita tot degeaba, se vede ca e saracie si maghernita

    1. Peretii aia sunt asa din cauza umezelii care se poate rezolva prin spargerea tencuielii (daca te uiti in poze s-a si facut in unele locuri). Crede-ma, nu e saracie aici si amenajarea nu s-a facut in genul asta din cauza lipsei banilor. Daca asta ai inteles tu…

  2. foarte tare…. la prietena-mea o sa-i placa. :)) si e din sibiu… da si tu o adresa mai exacta ca sigur cand ajunge pe acasa o sa arunce un ochi pe acolo :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.