De ce e nevoie de Tag the Flag? (video)


Dacă urmăriţi clipul de mai jos (care e un fel de teaser ptr filmul Tag the Flag Sibiu), pe lângă faptul că veţi muri de râs la unele faze şi replici, vă veţi întrista văzând sibieni care nu-şi cunosc oraşul. Nici măcar zona în care locuiesc. De asta este nevoie de proiectul Tag the Flag, pentru a le arăta tuturor lucrurile necunoscute din jurul lor. Haideţi totuşi să ne simţim acum bine. E de savurat clipul:

Băieţii ăştialalţi doi din filmuleţul de mai jos au fost probabil cei mai şireţi dintre toţi concurenţii Tag the Flag Sibiu . Au încercat până şi să meargă cu taxiul cu banii care le-au rămas de la probele precedente, chiar dacă era vorba de doar câteva sute de metri. Nu le-a prea mers şi l-au lăsat pe taximetrist cu buza umflată, neplătindu-i cursa. Vedeţi cum s-au descurcat ei:

Ca şi bonus, s-au apucat să pupe fete pe stradă. Priviţii pe Pancu+Iustin pupăcioşi:

Parteneri: punctedeinteres.ro, www.TiparesteAcasa.ro, Music Pub Sibiu, Sibiu Media Center, Lucas Super Sandwich. Proiect susţinut de Primăria Municipiului Sibiu. Premii oferite de punctedeinteres.ro şi WayteQ.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.