De ce-mi iubesc nevasta?

Postat in: 21/01/2013

Daca vreti sa va fericiti jumatatea, din articolul asta veti invata ce trebuie sa faceti.

Ca sa ii fac o surpriza nevesti-mii, eu ma stresez vreo cateva zile. Imi fac un plan de bataie, ma gandesc unde i-ar placea sa isi petreaca cateva ore alaturi de mine si ce cadou i-ar placea sa primeasca. Caut un cadou perfect (din punctul meu de vedere), neaparat scump, verific piata si alte produse similare dupa care il comand in asa fel incat nici sa nu banuiasca; fac rezervare la restaurant si le cer sa aranjeze frumos masa; eventual angajez o trupa de muzica clasica pentru a ne delecta; o duc acolo cu o masina inchiriata si ce stiu eu ce alte minunatii mai pun la cale.

In schimb, ca sa imi faca ea o surpriza, lipeste prin toata casa zeci de post-ituri de bun venit.

cemerita01

Da, atunci cand am ajuns acasa dupa cateva zile petrecute in spital, televizor ma astepta sa ma uit la el, calculatorul sa ii ating tastele, frigiderul sa ii golesc rafturile si wc-ul astepta sa-l vizitez zilnic. De asta imi iubesc nevasta, pentru ca  din orice lucru banal face o surpriza.

Prin cateva biletele scrise cu pixul si lipite prin casa, mi-a dat o adevarata lectie de viata: nu trebuie sa te strofoci prea mult pentru a ferici pe cineva. Lucurile simple sunt cele care vor ramane memorabile.

Sper sa imi intre si mie in cap lucrul asta la un moment-dat.


18 Responses to “De ce-mi iubesc nevasta?”

  • Ce Merita

   mie puteti sa-mi dati cadouri si lucruri ultra-scumpe, sa nu va faceti o impresie gresita dupa articolul asta : ))

 1. Mari Răspunde

  Bravo voua! E foarte frumos ce faceti fiecare. Din punctul meu de vedere nici nu mai conteaza rezultatul final, daca a fost totul pe gustul partenerului, daca obiectul pe care l-ai cumparat chiar ii place sau ii este util. Efortul pe care l-ai facut tu pentru a-i aduce bucurie e suficient pentu a crea o stare de fericire reciproca 🙂 Eu ma bucur totdeauna de doua ori, odata cand ma agit pentru a face ceva ce sa-i placa si apoi odata cu cel care se bucura cand primeste.

 2. Mari Răspunde

  Cartarescu are o carte simpatica „De ce iubesc femeile”. Daca n-ai citit-o ti-o recomand 🙂

  • Ce Merita

   Eu am citit-o doar pe aia cu „Tot ce stiu barbatii despre femei”… cu pagini albe 🙂

 3. Mari Răspunde

  Tudore, ia pixul ala din casa artistilor si scrie tu ceva in cartea aia, vad ca te pricepi :))

  • Ce Merita

   mie nu are dreptul nimeni sa-mi comenteze :)) (eu urmaresc toate comentariile deci mi-e mai usor sa urmaresc firul comentariilor)

Nu-ti fie frica! Comenteaza: