De ce te plângi, cui păros?


Nu râdeţi, aşa îşi spune un comentator pe blogul ăsta: „cui păros”. Nu ştiu cine este, comentează întotdeauna anonim şi de multe ori nu la subiect şi cu toate astea i-am aprobat toate comentariile. Asta până zilele trecute când m-a acuzat cu deplină uşurinţă de faptul că aş scrie articole la comandă.

Văzând că nu am cui explica faptul că trebuie să comenteze la subiect, am aplicat metoda „hai pa, hatere!” pe care o susţin în continuare ca fiind cea mai bună. Şi ce să vezi apoi, mi-a umplut căsuţa de spam cu comentarii lăudăroase la adresa lui, comentarii scrise, evident, tot de el, dar sub alt pseudonim (unu, doi).

Pentru că nici măcar o adresă de email pusă în câmpul de contact al comentatorilor „cui păros” nu este valabilă, răspund aici: este jignitor faţă de tine să ceri respect dacă tu nici măcar nu ai curajul de a-ţi dezvălui identitatea. Îmi ceri să cădem la pace dar, vezi tu, eu nu ştiu cine eşti. Hai pa, hatere!

Şi ca să vadă stimabilul domn că nu mi-e frică de ce spune, pun aici pentru eternitate ultimul său comentariu pe acest blog în care veţi afla foooarte multe lucruri ascunse despre mine. Înarmaţi-vă cu răbdare 😀

comentarii 3

Update: plâââng 🙁


9 comentarii la „De ce te plângi, cui păros?”

  1. Un dobitoc si un frustat. Daca avea ceva intre picioare posta sub adevarata identitate nu ca un fraier fiert sub pseudonim. Toti sunt tari in gura din spatele monitorului dar daca te intalnesti cu ei pe strada se caca pe ei de frica, mai ales daca te mai si infoi un pic la ei. Asa merita, ignore.

  2. Eu cred ca i-ati acordat deja prea multa atentie si nu mai merita timpul vostru. Daca va mai deranjeaza ignorati-l si daca are un numar de telefon, e perfect, ii dam de lucru, stiu eu cum garantat.

  3. Vezi, Tudore, ca au dreptate manelistii? Nu zic ei ca ”dusmanii imi poarta pica, ca n-au valoarea mea”? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.