Despre oameni frumosi


Scrisoare bunicilor mei:

A trecut o saptamna fara bunicuta mea scumpa si draga… timpul a trecut prea repede. Imi aduc aminte de cea mai frumoasa perioada a copilariei mele, de vacantele minunate, de povestile si de mirosul focului de lemne din casa de vara a strabunicii. Nimic pe lumea asta nu poate cumpara fericire… am trait 24 de ani fericiti alaturi de bunicutii mei scumpi. Fericirea este simpla – un zambet cald si o imbratisare la momentul potrivit face cat toti banii din lumea asta! Daca toti oamenii ar cunoaste fericirea pura si simpla ar fi minunat… pacat ca suntem prea orbi ca sa vedem ca este chiar langa noi ceea ce cautam.

03

M-au crescut cum nu se putea mai bine, de aceea eu ii numeam mama si tata. Mama Jeni si tata Ghighi, doi oameni cu un suflet mare, doi oameni care au trait impreuna 53 de ani si si-au crescut nepotii exemplar!!

M-au dus la gradinita, mi-au facut costume de carnaval, mi-au dat medicamente cand eram bolnava, m-au lasat sa fac ce vreau eu, m-au sustinut tot timpul (chiar si cand greseam), mi-au cumparat cele mai bune si frumoase lucruri, m-au invatat sa desenez, sa dansez, sa gatesc… foarte multe lucruri care sa imi fie de ajutor in viata.

Au plans cand nu ma simteam bine, au plans cand eram trista sau cand luam o nota proasta la scoala. Au fost fericiti si mandrii cand am luat premiu la scoala, cand am facut expozitie de pictura, cand am croit pentru prima oara, cand am terminat liceul, cand m-am angajat, cand am absolvit facultatea, cand m-am maritat… Datorita lor sunt un om bun si datorita lor stiu ce inseamna fericirea adevarata!!

01

II iubesc din tot sufletul meu pentru toata viata minunata pe care mi-au oferit-o cu multa truda si efort. Ar fi putut scrie un manual despre cum sa fi parinte sau bunici buni, e usor sa te denumeste „mama” sau „bunici”, e insa greu sa si fii unul. Am foarte multe amintiri frumoase alaturi de cei mai frumosi oameni, nu mi-ar ajunge blogul lui Tudor ca sa le spun pe toate.

Oamenii ar trebui sa stie sa ofere iubire ca mai apoi s-o si primeasca in schimb. Iubire neconditionata am primit, asta ofer… Va multumesc mult dragii mei bunici pentru tot ce ati facut pentru mine, va iubesc din tot sufletul si nu va voi uita niciodata! Buni draga: Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Iubiti-va bunicii!

Diana  02


12 comentarii la „Despre oameni frumosi”

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Am o poveste asemanatoare tie si sunt in asentimentul tau. Tristetea mea este ca niciunul dintre bunicii mei dragi nu au apucat sa-mi vada fetita…

  2. Randuri emotionante, pline de recunostinat si iubire…Oamenii speciali dispar doar fizic din viata noastra, caci ii pastram mereu in suflet si in ganduri…Condoleante pentru bunicuta ta draga, Diana…:(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.