EXCLUSIV: Tribunalul Sibiu oprește construcțiile în Pădurea Dumbrava


După ce am citit ieri că reprezentanții FDGR vor să forțeze astăzi scoaterea la pensie a directorului CNM Astra, Corneliu Bucur, am dat să verific și eu ce se mai întâmplă cu Pădurea Dumbrava și ce văd… după șapte amânări, Tribunalul Sibiu a anulat hotărârea Consiliului Local prin care aproba construirea unui cartier de vile în Pădurea Dumbrava (citește detalii AICI), după ce Filiala teritorială Sibiu-Vâlcea a Ordinului Arhitecților din România a inițiat o acțiune în contencios administrativ prin care se solicita acest lucru. (citește detalii AICI).

Tribunalul Sibiu a soluționat dorasul în 24 aprilie 2009:
TRIBUNALUL SIBIU ADMITE ACŢIUNEA ÎN CONTENCIOS ADMINISTRATIV FORMULATĂ DE RECLAMANT, ANULEAZĂ HOTĂRÂREA NR. 408/30.10.2008 ADOPTATĂ DE CONSILIUL LOCAL AL MUN. SIBIU ȘI OBLIGĂ PÂRÂTUL LA PLATA SUMEI DE 2.004,30 LEI – CHELTUIELI DE JUDECATĂ.
Primăria Sibiu are drept de recurs, în termen de 15 zile.

Citește și:
EXCLUSIV: Oficial – constructii in locul campingului din Padurea Dumbrava
EXCLUSIV: Ordinul Arhitectilor ataca Primaria Sibiu
Arhitectii si arhitectura

Tot pentru Pădurea Dumbrava, astăzi, 29.04.2009, ora 11:00, la sediul APM Sibiu (str. Hipodromului 2A) va avea loc ședința Comitetului Special Constituit și a Colectivului de analiză Tehnică privind documentația Aviz de mediu – faza PUZ Ștrand municipal și zonă de agrement Pădurea Dumbrava DJ 106 A

Citește și:
De ce Pădurea Dumbrava?
O hotarare pentru DNA (Mazemaia)


Un comentariu la „EXCLUSIV: Tribunalul Sibiu oprește construcțiile în Pădurea Dumbrava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.