Genială ideea, nu-i aşa?


Probabil că ştiţi, posibil să nu, oricum o fi, vă dau linkul ăsta să vedeţi detalii despre ce voi vorbi mai jos. Pe foarte scurt, am organizat până mai ieri un concurs de idei de instalaţii urbane ce vor fi construite în Piaţa Huet peste 2 săptămâni, în timpul festivalului Huet.Urban (green in smart).

Ideile au fost (aproape) toate foarte faine şi calitatea concursului s-a ridicat peste aşteptările mele. Nu credeam că vor participa atât de mulţi arhitecţi, artişti şi urbanişti. Cu toate astea, un proiect a ieşit în evidenţă în ochii mei: banca rotativă.

O idee extrem de simplă dar foarte de efect. Propunerea a fost realizată de către arh. Bogdan Neagu şi st. arh. Theodoru Niculae de la biroul de arhitectură NBC-arhitect din Bucureşti.

10_0007_0110_0007_02 Genială ideea, nu-i aşa? Restul proiectelor AICI.


6 comentarii la „Genială ideea, nu-i aşa?”

  1. E foarte interesanta ideea si practica dar nu stiu cat va rezista, sunt foarte multe piese in miscare care e posibil sa se uzeze repede.

    1. Prin regulamentul concursului, instalatia trebuie sa reziste 2 zile (atat cat tine festivalul). Dupa aceea vedem daca o lasam acolo sau facem altceva cu ea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.