Huet.Urban Goes Baroc

Postat in: 18/05/2012

În sfârşit o să doarmă şi vecinii.

Mâine şi poimâine, comunitatea din cea mai veche Piaţă a Sibiului iese în stradă. Iese pentru a oferi tuturor sibienilor şi turiştilor un festival în care sunt implicaţi toţi actorii din Piaţa Huet – localuri, instituţii, ONG-uri, muzee şi toate cele. Şi cum locuim şi noi la o aruncătură de băţ de Piaţa Huet, anul ăsta am fost implicaţi în organizare. Eu cu de-ale mele, Diana cu realizarea costumelor baroc ce se vor purta pe timpul festivalului şi la care a lucrat nopţile. Scuze, vecinii 🙂

Ateliere, dansuri, târguri slow-food şi de tineri designeri, workshopuri, ditamai concertele cu Moonlight Breakfast şi Toulouse Lautrec, expoziţii, seminare, întâlniri, Grand Tour Baroc şi… Balul Baroc. La Bal ne vedem sâmbătă de la 19:00 unde (atenţie) toţi cei prezenţi trebuie să fie îmbrăcaţi sau costumaţi baroc. Costumele nu trebuie să le aduceţi de acasa, veţi găsi la intrarea în Colegiul Brukenthal aşa că nu vă bateţi capul să căutaţi prin dulap haine rămase de acu’ tri secole.

Şi ca o recomandare de super-târg, pe Diana o veţi găsi şi la Uniqorner, singurul târg din Sibiu destinat tinerilor designeri şi artiştilor români. Haine şi accesorii unicat, artişti plastici, tot tacâmul unui colţ unic.

Tot programul Huet Urban îl găsiţi AICI.


One Response to “Huet.Urban Goes Baroc”

Nu-ti fie frica! Comenteaza: