Iesim deseara #launiaurt?


V-am spus deja ca azi am vazut pe interior fabrica Danone si ca am trecut prin toate etapele de producere a unui iaurt. Tururi de genul celui facut de mine astazi se organizeaza, pentru copii, in fiecare zi de miercuri. Ziua portilor deschise. Atat de bine a prins activitatea asta incat sunt rezervate cate doua tururi pe saptamana pana la sfarsitul lunii august. Si da, chiar e impresionant sa vezi cum se fac 1.500.000 de pahare de iaurt pe zi.

Voi detalia ce si cum am vazut la fabrica Danone dupa ce ajung acasa, va mai retin acum doar cu un detaliu ce m-a impresionat pana acolo incat ma gandesc la lucrul asta incontinuu de cand am plecat de la fabrica: toti angajatii de acolo traiesc pentru brandul Danone ca si cum ar fi afacerea lor. Cei ce sunt prezenti prin reclamele Danone (tv, billboard etc) sunt chiar angajati Danone si fac lucrul asta pentru ca ei chiar cred in ceea ce fac. Pe langa asta, ei oranizeaza „Danone got talent”, eveniment unde fiecare angajat are 15 minute de faima. Unii canta, altii danseaza sau sunt balerine. Plus faptul ca in toata fabrica sunt postere cu copiii angajatilor. Plus echipa de fotbal feminin. Plus multe altele. Dar acum va las acum cu poze calde:


22 de comentarii la „Iesim deseara #launiaurt?”

  1. Ce frumos din partea lor…ca angajatii sunt un fel de ,,familie,,mai rar!!!deci cred ca sunt fericiti ca merg la servici…nu ca roboteii :)Bravo lor!!!

  2. Pingback: Acasă la Danone |
  3. Pingback: “How It’s Made” românesc sau Cum se fabrică iaurturile: în vizită la fabrica Danone [#launiaurt] « Denisa Bârgău
  4. Si nu ti se pare ca arata a spalare de creier! Adica aia sunt fericiti, au poze cu copii iar Danone numara banii :))
    Hai sa fim seriosi!

  5. Am sa trec peste incercarea ta de jignire si-am sa te rog sa faci un experiment: cumpara un iaurt Danone (care vrei tu, nu are importanta) si lasa-l pe masa din bucatarie cam 3 zile. Dupa 3 zile iti garantez ca va avea acelasi gust. De ce? ptr ca nu are conservanti sau alte chimicale, de-asta! :))

  6. @ Marcel
    Nici macar laptele de la bunica, fiert, nu se strica in 3 zile : ))
    Dupa cum am spus, eu expun faptele. Faptele spun ca pe ambalaj scrie clar si mare „fara conservanti”. Daca tu stii altceva te sfatuiesc sa analizezi acelasi iaurt sau sa-l duci unui laborator sa-l testeze. Astept si eu rezultatele. Pana atunci nu vad sensul acestor discutii…

  7. laptele de la bunica nu este iaurt, iaurtul este un produs diferit de lapte, are adaugati fermenti.
    Sa stii ca m-am gandit sa fac chiar azi experimentul insa s-a gandit altcineva inaintea mea. Uite-aici, 3 zile de stat la soare: observatorulph.ro/observatorulph/exclusiv/este-danone-natural-si-fara-conservanti-experimentele-observatorulph-ro-video

  8. Cred ca nu o sa va mai primiti banii pe reclama de la Danone

    Trendsetters by Danone via bloggeri “masa de manevra” sau “vedete de carton Internet”

  9. Expui faptele. Bun. Atunci, cauta pe net si vei gasi urmatoarea informatie: de vreo 2 sau 3 ani, sub egida Codex Alimentarius, o gramada de substante nu mai sunt considerate conservanti. Pur si simplu s-a operat o modificare pe hartie. De aceea „inundatia” de produse care subit nu mai au conservanti.

    Repet: sunt produse cu aceleasi chimicale, insa acestea nu mai sunt catalogate drept conservanti. Ma indoiesc ca i-ati intrebat pe cei de la Danone despre chestia asta.

    Sau erati prea ocupati sa luati notitze, ca niste copilasi intr-o excursie cu scoala in locul unde oamenii mari fac bunatatzi pentru voi.

  10. @ Paulik
    La felul ironic in care o spui chiar nu meriti un raspuns asa ca te las pe tine sa te documentezi mai bine cum acum „vreo 2 sau 3 ani…”. Altfel, mori prost, ca nu ma intereseaza…

  11. Pingback: Postare anunturi
  12. Danone romania nu este asa cum pare ma refer ca sunt unii dintre sefi foarte nesimtiti si se cred mari smecheri am lucrat la ei aproape 5 ani de zile si mia lasat un gust amara deci daca vreti un sfat de la mine nu va angajati la ei pt ca o sa aveti acelasi gust amar

Dă-i un răspuns lui Ce Merita Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.