Încă puţin până la Zilele Vecinătăţii


Dacă m-aţi ascultat până acum povestind cum şi de ce mi-am deschis blogul ăsta, probabil aţi auzit deja povestea primelor zece articole. Se făcea odată ca nici odată că prin 2008 am început un blog pe care scriam despre evenimente ce le-am văzut organizate prin alte ţări şi la noi ba (de aici şi numele de Ce Merită). Din primele zece articole cu idei de evenimente, am reuşit să organizez sau să ajut ca nouă dintre ele să se întâmple şi la noi. Eh, în sfârşit, după 6 ani, bifez şi ideea cu numărul zece: petrecere de cartier.

Banner-TS

Zilele Vecinătăţii este primul eveniment de acest gen organizat în cartierele din Sibiu. Nu aducem doar bâlciul în zonă ci ajutăm efectiv oamenii din cartier să se cunoască, să îşi cunoască cartierul şi să contribuie la dezvoltarea lui. Am adus în cafenelele din cartierul Hipodrom unii dintre cei mai importanţi locuitori ai lui, am adus instituţiile locale la o discuţie cu oamenii iar în weekendul 21-22 iunie 2014 organizăm cel mai mare festival ce a avut vreodată loc pe Bdul. Mihai Viteazu.

Mai mult, îi ajutăm pe oamenii din zonă să îşi reamenajeze scările de bloc şi să-şi vândă vecinilor lucrurile de care nu mai au nevoie prin casă. Sunt deja foarte mulţi înscrişi la Târgul Vecinătăţii… detalii şi înscrieri se fac pe site-ul www.aios.ro

Pe lângă ateliere, expoziţii, sport, terase şi distracţie, seara avem concerte cu Dorian Popa de la Lala Band şi Ami iar duminică cu invitaţi de la Junii Sibiului. Aşa cred că-i mulţumim pe toţi. Să fie bine primit!

Programul complet Zilele Vecinătăţii se găseşte pe site-ul www.aios.ro şi pe pagina de Facebook. Acţiunea e cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu. Sponsori: Alka, UCM, Rubin şi Sorel.


3 comentarii la „Încă puţin până la Zilele Vecinătăţii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.