Înotăm pentru Temerari


Înainte de pubertate am făcut vreo 3 ani înot de performanţă. Nici nu ştiu pe unde a ajuns teancul de diplome obţinute la concursurile locale, nu mi-au folosit niciodată la nimic. Înotul a fost ok, îmi plăcea, dar alea 50 de lungimi de bazin ce le petreceam zilnic împungând apa nu-mi aduceau satisfacţie. N-o aveam în sânge şi nu-mi plăcea că nu eram cel mai bun. Şi pentru asta mă vedeam în oglindă un înotător mediocru şi astfel nu îmi aducea satisfacţii.

Aş vrea să fi ştiut la 13 ani că pot înota pentru copiii ce au luptat şi au învins cancerul de la Asociaţia „Little People”. Aşa lucrurile s-ar fi schimbat. Aş fi luptat şi eu. Cu siguranţă mi-aş fi dat interesul la concursul naţional din 1996 unde am obţinut un admirabil loc „ultim” şi după care m-am lăsat definitiv de sportul cu apa. Dacă aş fi putut înota atunci pentru copiii ăştia lucrurile ar fi stat altfel.

Inotam pentru Temerari” – 19 mai intre orele 16-18,  bazinul Olimpia Sibiu. Acolo vor înota peste 20 de sibieni pentru a susţine organizarea taberei „Temerarii” a celor de la „Little People”. Poţi susţine şi tu un înotător donând 1, 5 sau 10 lei pentru fiecare lungime de bazin ce o va petrece în apă. Mai multe detalii pe www.familyolympics.ro.


2 comentarii la „Înotăm pentru Temerari”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.