Inutilitatea parcării de la Universităţii

Postat in: 27/08/2013

La Cluj s-a rezovat practic peste noapte problema parcărilor din zona centrală. S-a ridicat o parcare supraterană şi imediat după ce au inaugurat-o au interzis parcarea pe toate străzile din zonă. Până să se înveţe tot omul, Primăria a plantat în zonă poliţişti locali care nu făceau altceva toată ziua decât să umble pe străzi pentru a atrage atenţia celor ce-şi lăsau maşinile neregulamentar că trebuie să şi-o ducă în parcarea nou deschisă. Astfel, în două luni în care nimeni nu era lăsat nici măcar să staţioneze, oamenii s-au obişnuit şi acum nu mai parchează nimeni neregulamentar deşi nu mai există poliţiştii locali.

La Bucureşti însă, maşinile lăsate aiurea în stradă blochează până şi intrarea în parcarea subterană nou inaugurată la Universităţii. Asta deşi parcarea stă goală.

Parcare bucuresti01

Parcare bucuresti02

Parcare bucuresti03


13 Responses to “Inutilitatea parcării de la Universităţii”

 1. Alexandru Haivas Răspunde

  din cate am inteles accesul e aiurea. E peste mana. Nu stiu n-am fost in zona de cand s-a deschis.

 2. Alex Persunaru Răspunde

  Este o chestie de "educatie". Daca cei care parcheaza aiurea nu sunt "incurajati" sa parcheze legal, intodeauna o sa avem o scuza

 3. Alexandru Haivas Răspunde

  Sigur, e si asta o varianta. Varianta mai eficienta e cea in care totul este user friendly si drumul, indicatoarele, tot universul, te indeamna in mod natural catre parcare.

 4. Tudor Popa Răspunde

  Alexandru Haivas Eu am parcat acolo si am gasit f usor intrarea chiar daca nu eram deloc familiarizat cu zona. Ideea e ca pana la intrare abia am reusit sa ajung din cauza masinilor parcate aiurea peste tot. Dupa mine, daca nu se interzice parcarea in zona pe strada in asa fel incat sa fluidizeze traficul la maximul posibil, nu isi prea avea rost parcarea subterana.

 5. Cocora Adrian Răspunde

  parcarea e OK, si e semnalizata frate, orb si tot o vezi; intr-adevar ajungi greu pentru ca e strada blocata de cei ce vin la tereasele din zona; asta cu user friendly nu se aplica tot timpul ;

 6. Diana Răspunde

  Daca autoritatile si-ar face treaba, cred s-ar vedea si utilitatea parcarii. Zic si eu 🙂

Nu-ti fie frica! Comenteaza: