Stiti ce s-a schimbat cu adevarat in noaptea asta?


Tineti minte ca Iohannis a riscat totul declarand deschis ca nu vrea sa negocieze cu nimeni? El voia sa castige pe propriile puteri, sa demonstreze ca merita sa fie presedinte iar cei ce voiau sa-i fie alaturi (vezi Monica Macovei) aveau datoria de a-l sustine fara negocieri in spatele usilor inchise. Trebuie sa riste in continuare si sa refuze sa negocieze smenuri si scenarii care nu fac bine Romaniei.

Plecand de la ideea asta si avand un nou model ca presedinte, este cazul sa se schimbe intr-adevar scena politica. Sper ca asa sa scapam de unele partide ce se perinda la putere de atatia ani fara a avea intr-adevar o forta. Ma astept ca toti politicienii sa invete de la presedintele tarii si sa inteleaga faptul ca ne-am cam saturat de palavrageli fara sens.

Si, bineinteles, Iohannis sa inteleaga faptul ca 80% dintre noi, sibienii, l-am recomandat in fruntea tarii sperand ca ne va face mandri de tara noastra asa cum ne-a facut sa fim mandri de orasul nostru. Avem incredere ca se poate!

cover iohannis


4 comentarii la „Stiti ce s-a schimbat cu adevarat in noaptea asta?”

  1. eh, hai sa nu exageram, ma bucur ca l-a zdrobit pe Ponta, dar nu a castigat chiar pe barba lui. Mai degraba a castigat pe fondul urii pe care o are poporul asta fata de Ponta si PSD. Sper ca realizeaza si el asta.

  2. De putut se poate dar sa nu uitam ca puterea unui presedinte da tonul mai mult in sfera imaginii, a relatiilor, pe cand in calitate de primar a avut in maini haturile care i-au permis sa faca si sa dreaga asa incat Sibiul sa ajunga unde este acum. Ca presedinte nu va avea aceleasi prerogative, dar e adevarat ca poate face mult, foarte mult bine mai ales in zona politicii externe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.