Jumătate de viaţă în 2.


Deşi a trecut o groază de timp, abia astăzi pot spune cu certitudine faptul că Diana este a mea. După 15 ani, e momentul în care pot fi sigur de asta.

Astăzi, undeva pe la ora la care public articolul, Diana împlineşte jumătate de viaţă alături de mine. Mai exact 5489 de zile scurse din ziua în care suntem oficial un cuplu, tot atâtea zile câte şi-a petrecut din momentul naşterii până în data de 5 aprilie 2000, atunci când ne-am declarat prietenia printr-un sărut pe holurile scorojite ale Liceului de Artă la care învăţam.

De mâine se schimbă totul. De mâine începând, eu sunt persoana alături de care şi-a petrecut mai mult de jumătate din viaţă. Ceea ce este o onoare pentru mine chiar înainte de a fi o bucurie. Cine a cunoscut-o personal ştie de ce spun asta, ştie că este o persoană specială care te umple de pozitivism şi bucurie.
Ceea ce mie mi-a schimbat viaţa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


8 comentarii la „Jumătate de viaţă în 2.”

  1. O apreciere, un comentariu și o împărtășire pentru această postare. Un exemplu pentru alți domni, care încă nu au spus astfel de vorbe înduioșătoare!

  2. La cat mai multi ani impreuna! Bine can am intrebat-o cati ani are acum 2 seri ca as fi inteles altceva din titlu :)))))))). Va pup si sper sa va revad in curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.