Medias Blog Awards 2011

Postat in: 25/11/2011

Astăzi voi merge până la Mediaş pentru că oamenii de acolo fac un nou Mediaş Blog Awards.

Fiind în juriu, am intrat pe toate blogurile ce s-au înscris în concurs. Pe de o parte sunt mândru că într-un oraş aşa mic sunt 40 de bloguri dar pe de cealaltă parte am fost puţin dezamagit văzând unele cu doar 4-5 articole în tot anul 2011.

Eu am notat blogurile după (nu neapărat în ordinea asta):

  • design (fără coloane laterale mai lungi decât coloana principală cu articolele, fără brizbrizuri şi widgeturi mai late decât lăţimea blogului, fără fonturi de neînţeles şi fără articole pe prima pagină de 5 km. doar cu poze);
  • frecvenţa postărilor;
  • arhiva/vechimea blogului/consecvenţa postărilor;
  • originalitatea (atât cât m-am priceput);
  • un plus au avut blogurile pe domeniu propriu (din păcate, sunt doar câteva). Am scris aici de ce;
  • blogurile fără măcar o adresă de mail de contact nici nu le-am prea băgat în seamă. Am avut nevoie în trecut să iau legătura cu bloggeri din Mediaş şi mi-au dat bătăi de cap pentru că toţi vor să stea în anonimat. La fel, un plus au avut cei cu Facebook şi Twitter în dreapta sus.

Mă apuc să-mi termin prezentarea. Da, voi fi speaker. Să nu aruncaţi cu ouă stricate după mine!

P.S. Oare am spus vreodată că iubesc evenimentele la care pe badge mi-e scris numele întreg aşa cum l-am dat eu, nu doar juma’ din el.


One Response to “Medias Blog Awards 2011”

  1. Cu ce sunt ocupat în luna mai? | Răspunde

    […] articolul ce l-am scris anul trecut cu ocazia altei jurizări pentru că aşa o să-şi dea seama ce urmăresc eu la un blog.Până pe la sfârşitul lunii, numele meu pe Facebook este Tudor Popa von Huet. Am auzit că se […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: