Primul clip Trafictube


De azi am intrat şi eu în comunitatea Trafictube.

Cu ocazia asta am şi testat noul claxon – cam gay el aşa de felul lui. De obicei nu sunt un mare fan Claxon dar de data asta mă pot umfla în pene că am speriat un câine plictisit ce mergea pe mijlocul drumului şi am făcut o băbuţă să gesticuleze isteric în Matiz-ul ei galben. Oricum, nu băgaţi clipul de mai jos în seamă pentru că tot ce am vrut să fac a fost să testez camera Vico Vation TF2+, să vad rapiditatea mea de editare şi să-mi dau seama cum dracu se convertesc clipurile .mov pentru a le putea edita.

Pe viitor îmi doresc cât mai puţine clipuri publicate pe Trafictube… adică cât mai puţine incidente.


19 comentarii la „Primul clip Trafictube”

  1. La o fază asemănătoare, cu un Matiz roșu, mi-a arătat degetul mijlociu pentru că l-am deranjat în neacordarea de prioritate. N-aveam cameră pe atunci.

  2. strang atatea clipuri intr-o zi de circulat prin sibiu, de n-as avea timp sa le pun.. motiv pentru care nu o fac :)) p.s. mie mi-a aratat degetul ieri o baba cu palarie intr-un matiz rosu, dupa ce mi-a taiat fata in giratoiul de la Turnuri, eu incercand sa ies spre Goga, ea venind de la BTT. Am vrut sa ma iau dupa ea, dar nu merita dosarul penal. Asa ca nu ma mai mira nimic..

    1. ieri am prins masina de politie mergand pe autostrada cu viteza fara faruri aprinse dar banuiesc ca nu e important un far in siguranta rutiera

  3. Cu farurile? Oameni buni grija mare ca in Ungaria este amenda de 80EUR pentru faruri neaprinse. Pentru Austria si DE nu stiu. Dar de obicei in DE mara majoritate au farurile aprinse.

  4. eu ce am zis, am zis pt germania.. desi si in rest am mers fara faruri si nu am avut pb 🙂 la noi le aprind, ca scrie in legislatie.. desi nu vad rostul la austrieci si unguri, sa aprind farurile ziua sa le vada cei care merg in aceeasi directie cu mine? :))

  5. chiar si intr-o zi insorita mai repede vezi o masina cu farurile aprinse… fie ca vine din fata si te ajuta in depasiri fie ca vine din spate si o vezi in oglinda.

  6. Daca intr-o zi cu soare ai nevoie de faruri sa vezi o masina, ar fi timpul sa porti ochelari sau sa renunti.. deis, la viteza la care circula unii si ce comportament au in trafic farurile nu te ajuta prea mult :)) P.S. Farurile te ajuta sa vezi la distanta mare, iar distanta nu ma intereseaza prea mult cand circul legal si nu depasesc o coloana imensa – ceea ce nu e nici de dorit nici inteligent de facut. Dar presupun ca argumentul asta il are si politia pentru faptul ca au trecut obligatia in legislatie. Mie mi se pare stupid si cred ca putea consuma timpul, si cerneala, cu lucruri mai bune si utile pentru siguranta in trafic

  7. Farurile si pozitia spate aprinse ziua inseamna ca esti „in mers”.Daca sunt stinse inseamna ca e „trasa pe dreapta.” Ca si cu avariile: daca incetinesti brusc (ai evitat ceva sau ai oprit in spatele unei coloane) trebuie sa le pui pentru ca altfel, cel care vine din spate, isi da foarte tarziu seama ca, de fapt, nu mai mergi cu 90/ora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.