Protestul poştaşilor


De ce angajaţii Poşta Română nu protestează faţă de neprofesionalismul lor unor colegi sau faţă de proastele servicii oferite de firma la care lucrează?

Ultimele mele experienţe cu Poşta Română:

  • Aseară am fost la oficiul central pentru a scoate nişte bani primiţi prin Western Union. Angajata de acolo s-a uitat lung la mine, s-a mirat cum de Google îmi trimite bani, ca doar Google e un site pe care se dă search şi mi-a spus sec că nu se poate. După ce i-am explicat că în urmă cu o lună am făcut aceeaşi chestie tot acolo şi a mers, s-a întors către colega s-o întrebe ce şi cum. Aia, la rândul ei, Nu se poate. Explicaţii, lămuriri până a plecat în spate să dea un telefon, pentru că ea nu ştia cum să facă tranzacţia. Şi culmea, după 30 de minute a mers.
  • La Tag the Flag, participanţii au avut o probă în urma căreia au primit o carte poştală cu o imagine din Sibiu pe care şi-au completat datele şi şi-au expediat-o lor acasă. Doar după o săptămână au primit-o.
  • În fiecare an, familia mea primeşte cărţi poştale de sărbători. De obicei ajung după sărbători.
  • Ultima oară când a trebuit să expediez un colet am ajuns într-o încăpere întunecată unde am aştepta 40 de minute să-mi vină rândul. Am completat hârtii şi formulare peste formulare şi a trebuit să mai stau vreo 10 minute până să completeze şi lucrătorul Poştei Române hârtiile lui ca să-mi ia coletul.
  • Ultima oară când am primit un colet prin Poşta Română, acum vreo 4 ani, am ajuns la oficiul poştal de care aparţineam pentru a verifica dacă a venit, pentru că fusese trimis de mai bine de o săptămână. Coletul era acolo dar mi-au fost ceruţi bani pentru înmagazinare, chiar dacă acasă nu primisem nici un aviz care să mă anunţe să merg după el. Cu o reclamaţie la oficiul central s-a rezolvat dar n-a fost prea plăcut să fac drumuri şi să-mi pierd timpul aiurea ca să recuperez coletul sechestrat.
  • Ultima scrisoare prin Poşta Româna am trimis-o prin 1900.

3 comentarii la „Protestul poştaşilor”

  1. eu cand m-am pus la posta sa ridic un Western Union de la Google INC m-au intrebat daca Google este numele si INC prenumele sau invers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.