Redescopera Romania


Balea Lac si cetatea Slimnic din nordul orasului Sibiu au fost inca doua obiective vizitate ieri. De ambele am mai vorbit aici pe blog.

Multe lucruri nu s-au schimbat. Balea Lac ramane in continuare cea mai impresionanta statiune de munte (vara datorita lacului si a imaginilor pe care acesta le oglindeste si iarna datorita conditiilor de ski in munti si a hotelului de gheata construit an de an aici).

Transfagarasanul, la fel, raman in continuare cel mai impresionant drum din zona datorita imaginilor serpuite pe care ti le ofera.

Cetatea Slimnic.
Eh, cetatea Slimnic am vazut-o si revazut-o de cateva zeci de ori pana acum. Este ceva acolo ce-mi place enorm si pana astazi nu mi-am dat seama sigur ce. Nu este restaurata recent, nu are facilitati ce te impresioneaza, nici macar wc nu stiu daca are dar cu toate astea isi pastreaza locul in sufletul meu. Poate ca o savoare aparte ii confera chiar oamenii ce locuiesc in interiorul cetatii. Curtea ei este o gradina cu rasaduri, gainile ciugulesc in jurul tau si cainele tanar te trage de sireturi.

Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCR, Dacia, Romtelecom, Paralela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.


Un comentariu la „Redescopera Romania”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.