Scrie-i Moșului ce-ți dorești… şi primeşti.


Am navigat preţ de mai bine de juma’ de oră pe ZorileStore.ro pentru a-mi alege cadoul de Crăciun.

După o luptă dusă între dorinţă şi conştiinţă, am ajuns din nou la încălţămintea Lacoste (vă spuneam aici că de la un timp sunt fan „din umbră” al brandului). Şi acum e cazul să fac primul pas spre… achiziţionare 🙂 Asta pentru că ZorileStore.ro s-a îmbrăcat în haine de sezon şi aduce în perioada 17-30 dec. 2012 oferte speciale cu reduceri între 20-60% la tot ce înseamnă produs de toamnă-iarnă (adică încălţăminte, îmbrăcăminte, accesorii pentru bărbaţi, femei, copii, bebeluşi… inclusiv pentru colecţiile din 2012). Ce vreau eu să cumpăr are reducere de 41% ceea ce-i chiar bine.

Mi-am ales produsul dorit şi i-am scris Moşului ce-mi doresc ca să am şanse să-l câştig în 31 dec., atunci când 20 dintre cei ce-i trimit scrisori pe Facebook Moşului nu o să-i scrie degeaba şi chiar vor primi cadou produsul dorit. Scrisorile către Moş trebuie scrise în aplicaţia ZorileStore.ro lansată astăzi pe Facebook (găseşti aplicaţia aici). Trebuie doar să alegi un produs de pe site-ul magazinului, să copiezi numele lui în aplicaţia „Cadouri de Crăciun” şi să spui în câteva cuvinte motivaţia pentru care vrei acel produs (care, atenţie, nu trebuie să aibă valoare mai mare de 500 lei). În prag de Revelion, poţi primi un voucher având valoarea produsului înscris în concurs.

Poţi înscrie un singur produs în concurs dar şansele ţi se măresc odată cu obţinerea de voturi, primind câte o şansă în plus cu fiecare 10 voturi primite (practic, la fiecare 10 voturi în plus primite în dreptul dorinţei tale, vei intra cu încă o şansă în concursul „Scrie-i Moșului ce-ți dorești de pe zorilestore.ro și poți fi printre cei 20 care nu scriu degeaba!„).

Hohoho, să nu spuneţi că nu v-am zis…


11 comentarii la „Scrie-i Moșului ce-ți dorești… şi primeşti.”

    1. Pe picior asa mare traiesti tu? Cred ca ti-e greu sa-ti gasesti incaltari ca eu nu am prea vazut niciunde 46…

    1. Pe picior asa mare traiesti tu? Cred ca ti-e greu sa-ti gasesti incaltari ca eu nu am prea vazut niciunde 46…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.