Semne bune anul are


Iata cateva proiecte concretizate despre care pot sa va spun ca sunt foarte mandru. Cu toate am inceput de la zero si le-am dezvoltat frumos, atat de frumos incat continua mai mare si mai sanatos si in 2012.

  • Bicicleta Zilnica – am stabilit locurile in care vom amplasa rasteluri pentru biciclete
  • Tag the Flag – Primaria Sibiu se implica si in 2012
  • Prin Sibiul Meu – plimbarea cu bloggerii va avea amprenta barocului
  • Joc PDI – campanie de fidelizare clienti


Bicicleta Zilnica, proiectul finantat prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati, primeste cu bratele deschise pe cei de la Continental Automotive care si-au aratat intentia de a se alatura proiectului prin care, in cateva luni, vom amplasa rasteluri de biciclete in tot orasul Sibiu. Si cand spun ca in tot orasul, e chiar in tot orasul. Proiectul l-am gandit pentru 20 de rasteluri dar asa de mult ne-a placut ce va iesi incat am hotarat sa extindem cat putem de mult astfel incat vom fi prezenti in aproape 40 de locuri in oras.

Tag the Flag l-am inceput in 2011 ca un eveniment-concurs in genul Amazing Race, destinat bloggerilor. Primul eveniment desfasurat in tot orasul a prins neasteptat de bine asa incat am avut cereri de a organiza Tag the Flag in Bucuresti, Iasi, Cluj si inca cateva orase. Vazand ca e atata sete de adrenalina, a doua editie a avut loc tot la Sibiu, de data asta pentru a promova Targul de Craciun. Si ne-a iesit excelent asa ca 2012 va aduce inca cateva editii destinate turistilor ce vor vizita orasul Sibiu. Primaria imi sustine proiectul chiar si financiar deci e o certificare in plus a lucrului bine facut.

#prinSibiulmeu nici nu a mai intrat in discutie sa nu se faca si anul asta. A iesit atat de bine in vara trecuta incat avem toata sustinerea sa plimbam bloggerii din toata tara intr-un circuit baroc a sibiului. Anul trecut am reusit sa inchei niste colaborari cu firme ce au intrat pentru prima oara pe Social Media iar pentru ca au fost foarte multumite de ce a iesit, au continuat pe partea asta si prin alte orase, sustinand diverse proiecte locale.

Joc PDI – este un proiect indraznet pentru 2012 si mai ales pentru Sibiu. Pe scurt, ne jucam cu codurile QR, clientii diferitelor localuri din oras putand castiga premii si reduceri la consumatie daca scaneaza codul QR gasit. Asta e doar prima faza, cea de test, proiectul putandu-se dezvolta foarte mult pe tot teritoriul tarii, devenind intr-un sfarsit un joc ce combina Treasure Hunt, Foursquare, Tag the Flag si Flash Mob. Va fi frumos.


6 comentarii la „Semne bune anul are”

  1. din pacate, mai ales in blogosfera, nu sunt f multe de apreciat. dar nu pot trece cu vederea simplitatea ta, citesc regulat chiar daca nu comentez mereu. oamenii pt care mai exista si ceilalti sunt rari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.