Sibiul e mai frumos ca Timişoara.


Din seria reclame realizate în Sibiu, bere Timişoreana a preferat Sibiul în pofida Timişoarei pentru a-şi filma spotul publicitar din 2012 – Niciun ospăţ fără Timişoreana! Nu ştiu de ce, bănuiesc că ar fi găsit în toată Timişoara măcar un colţ de stradă mai medieval. În special că am auzit prin târg că nici măcar nu e chiar ieftin să filmezi la Sibiu (eu credeam că de aia se fac toate reclamele, videoclipurile şi filmele străine aici).

Sibiu primeşte din nou un plus din partea mea dar Timişoreana are un minus cu ocazia asta.


24 de comentarii la „Sibiul e mai frumos ca Timişoara.”

  1. In primul rand, Timisoreana este un brand national. Nici berea nici activitatile de marketing nu se mai fac exclusiv la Timisoara. Avand in vedere ca Timisoreana nu s-a limitat doar local, din punctul meu de vedere este un plus pentru marca si in niciun caz un minus pentru oras.

    Sibiul este foarte frumos, este adevarat, dar nu poate fi comparat cu Timisoara. Nu de alta, dar sunt total diferite.

  2. Nu stiu altii cum sunt, dar eu, de fiecare data cand ma intorc dintr-o deplasare prin tara noastra uitata de administratie, ma bucur si mai mult de frumosul meu oras 🙂

  3. Din Timisoara am pastrat doar preferinta pentru berea locala. Sibiu freakin’ rocks.

  4. Eu nu pot sa le compar. Fiecare e minunat in felul lui. O parte din sufletul meu a ramas in Timisoara iar de Sibiu abia ma indragostesc. Timisoara are o maretie aparte si un parfum cosmopolitan pe cand Sibiul are aroma de Viena, de ordine si disciplina germana amestecata cu blandete si oameni calzi la suflet…

  5. @ Alexandra Capota
    In articol nu se compara Ghijasa de Jos cu Parisul.Sibiul si Timisoara sunt doua orase in Romania.E drept ca Sibiul este mai mic (explicatia pentru asta nu-si are loc aici).
    Daca nu s-ar face comparatii intre orase, daca nu s-ar vedea ce e bun si frumos intr-un oras si ce lipseste altuia, orasele ar fi ramas la dezvoltarea din evul mediu.
    Pe de alta parte, cred ca fiecaruia dintre noi ne place sau nu un oras (altul decat cel natal) daca am petrecut momente placute sau nu,daca ne-a impresionat ceva sau daca orasul respectiv are un element de noutate pentru noi.Daca o luam strict arhitectural…cred ca nu vom ajunge la nici o concluzie deoarece unora le place un oras modern cu blocuri din sticla si beton si aglomeratie mare,altora poate le place un oras pentru ca e romantic si linistit…

  6. Timisoara e mare, agitat si viu. Totul se intampla cu viteza si cu zgomot. E un loc bun sa fii tanar si vivace. Dar e imbacsit de caldura, cu apa puturoasa si e invadat de cersetori si aurolaci care dorm in frumoasele gradini frantuzesti. Sibiu e inca un sat mai mare, nu a prins din urma nici macar ca moda vestimentara, oamenii sunt conservatori. Dar e proaspat, curat, sigur, iar daca ai chef sa faci ceva ai ce si unde:) E un loc bun unde sa te asezi, unde sa traiesti stabil si frumos.

  7. Eh, nu e chiar asa de urata Timisoara precum spui. Cersetori sunt peste tot. Eu apreciez ambele orase, cu bune si rele:)

  8. Daca Timisoara ar avea primar competent si interesat, care sa scoata mafia tiganeasca din centrul vechi, sa refaca tot centrul vechi si sa atraga noi investitori, ar bate Sibiul de departe. Timisoara este si poate fi mai frumoasa, mai boema, decat Sibiul.

  9. @ Florea Catalin
    primarul competent nu poate face nimic fara comunitate competenta, lasand tot in carca primarului ” e grele” treaba cu „de departe” cum spui tu, chiar si asa ma indoiesc de boemitatea si lejeritatea de care vorbesti u, Sibiul e altceva, in ultima vreme poate a fost, fara a exagera, singurul brand de tara. Toate bune si da Doamne sa ajunga si Timisoara si celelalte orase din Romania la un nivel cat mai inalt.

  10. “Raul Chiş: Şi normal că orice administraţie sau orice candidat gândeştre în majorităţi. Dacă majoritatea vrea să dispară traficul auto din centru, cu siguranţă o să dispară, pentru că cei care candidează nu pot veni cu un program contrar voinţei cetăţenilor. E logic ce spuneţi. Dar aţi simţit să existe o masă critică la Cluj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.