Puţin dezamăgit de spitalul Polisano.

Postat in: 10/09/2015

Întotdeauna am avut impresia că un spital privat este un spital privat… adică nu se poate compara nicicum cu unul de stat unde condiţiile e obligatoriu să fie mult mai proaste şi asistentele mult mai nervoase. La fel, întotdeauna am avut impresia că mai bine încerci să mergi la un spital privat pentru că, pe lângă condiţiile mult mai bune de care deja am vorbit, povara financiară este aceeaşi ca la un spital de stat, având în vedere că la cel privat nu trebuie să bagi bani în plic aşa cum bagă băieţii deştepţi în filmările celor de la DNA. Una peste alta, credeam că banii daţi sunt aceeaşi (fie pe şpagă fie pe spitalizare) dar condiţiile sunt infinit mai bune la un spitalul privat cum e Polisano, de exemplu.

Doar că… la spitalul Polisano din Sibiu (cel de pe str. Constituţiei) am fost nevoit să plătesc 600 de lei (+10 lei coplata) pentru 24 de ore de spitalizare în condiţiile în care nu exista nici măcar săpun la baie. Vă imaginaţi asta? Într-un spital nu există săpun la baie, cea mai sigură sursă de infecţie. În rest, condiţii decente, 3 oameni în cameră, baie proprie dar asta a fost tot. Ca şi cum stai la un ho(s)tel de 3 stele la preţ dublu.

Comentarii

comentarii

11 Responses to “Puţin dezamăgit de spitalul Polisano.”

 1. Malin Răspunde

  600 de lei pe o noapte de spitalizare? Vorbesti serios? Adica acum cand a nascut nevasta, aici in Mallorca in clinica privata cu rezerva dubla unde am putut sa dorm si eu, cu baie in camera si 3 mese pe zi a costat 140 de euro/noapte, mult mai putin decat la Polisano?

  • Ce Merita

   In mod normal pretul este de 300 lei/zi dar s-a luat tarif pentru 2 zile pentru ca s-a cazat luni dimineata si s-a externat marti la prima ora. Pretul a inclus spitalizarea (cazarea) si 2 mese – cateva felii de sunca si cascaval seara dupa operatie si dimineata a fost cascaval, sunca si 2 cremvursti. Ah, si ceai 🙂

  • Malin

   Stiam ceva de 200-300 de lei pe zi, dar era vorba de acum cativa ani si de asta m-a mirat pretul. Si noi am stat oarecum 3 zile pentru ca s-a internat sambata noaptea si a iesit marti dimineata, insa chiar si asa ne-au fost facutrate 2,5 zile. Cat despre mancare, nevasta a mancat mai bine la spital decat am mancat eu de pe la fast food-uri in zilele alea 😉

 2. Andu Andreea Răspunde

  Dar ai cerut săpun? Ca deh, si ala l pune un om acolo, nu apare prin magie.. si omul cela o fi fost uituc/ aiurit/ beat si n o fi pus:)

 3. Corina Răspunde

  Nu cred ca trebuia sa le atraga nimeni atentia, ci pur si simplu sapunul trebuia sa existe. Este un articol de igiena, cu atat mai mult intr-un spital…Eu stiam de angajatii lor, ca sunt destul de multumiti, de conditiile de spitalizare e prima data cand aud.

 4. Alina Răspunde

  Si bunica mea a fost internata pt o interventie, in care a stat doar o noapte, adica s-a internat gen. marti dimineata si miercuri dimineata s-a externat si a platit pe spitalizare 600 de lei + 10 lei coplata, in conditiile in care pe acordul de plata pe care l-a semnat inainte scrie 300 lei/noapte spitalizare, iar cand a venit factura era 610 lei. 10 coplata si la cei 600 de lei scria – servicii cu grad inalt de confort:D si tot asa nu era sapun la baie:D, so, probabil ca ceilalti 300 de lei erau pt ceai si crenwursti:))

Nu-ti fie frica! Comenteaza: