Unde e Sibiu Arena la ARTmania?


Aseară am pedalat alături de alţi aprox. 40 de biciclişti până la Sibiu Arena, noua locaţie ARTmania. Am vrut să vedem unde este (şi pe drum ne întrebam unul pe altul dacă ştim unde mergem de fapt) şi ce e de fapt acolo.

În Pădurea Dumbrava, după Muzeul Astra, după fosta fabrică de covoare, undeva pe dreapta, la vreo 4,5 km. distanţă de Muzeu, stă agăţată de o poartă de metal roşie o tăbliţă mică pe care scrie „Atenţie! Unitate militară, intrarea interzisă!”. Acolo am fost întâmpinaţi de trei câini mici şi prietenoşi, doi cai frumoşi şi câţiva paznici. Cum intri în zona interzisă, pe stânga, o rulotă marchează zona de camping unde, de mâine începând, îşi vor instala corturile sute de rockeri. La câteva wc-uri ecologice depărtare se descoperă scena în faţa căreia stau lustruite câteva mese de bere acoperite de umbrele verzi Tuborg. Întreaga zonă este înconjurată de copaci înalţi ce formează gardurile exterioare ale Sibiu Arena.

Cum ajungi la Sibiu Arena?

Transportul până la Sibiu Arena se face în timpul festivalului ARTmania 2011 cu autobuze Tursib (gratuit înainte şi după concertele din Pţa. Mare; 1,50 lei în rest; circulă până la 2:00 noaptea), cu câteva maxi-taxiuri (4 lei cursa) şi, normal, taxiuri. Pe jos nu recomand că nu există trotuar până acolo, fiind destul de departe de oraş.

Cine cântă la Sibiu Arena?

Ethernus, Reckoning, Heavy Duty, Monarchy, Interitus Dei, Guerrillas, Byron, Tagma, Truda.

Cum se face accesul la Sibiu Arena?

Pentru posesorii de brăţări ARTmania, intrarea e gratuită. Restul vizitatorilor vor plăti 5 lei/intrare.

Cum arată Sibiu Arena la ARTmania?3 comentarii la „Unde e Sibiu Arena la ARTmania?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.