Vă mulţumesc.


Am fost puţin plecat şi nu mi-am dat seama că m-aţi votat ca fiind unul dintre tinerii sibieni care pot reprezenta oraşul… cu succes aş adăuga eu 🙂 Atunci când Răzvan mi-a atras atenţia că cei de la UltimulCeas.ro m-au nominalizat în acest top (cărora, apropo, le mulţumesc pentru apreciere), nu am crezut că voi conta prea mult având în vedere că numele meu este alăturat altor tineri sibieni despre care, probabil, se vorbeşte mult mai mult. Aşa că vă sunt super-recunoscător pentru voturi şi încredere, sunt măgulit.

P.S. Orice zice topul acum sau peste o săptămână, Radu Nechifor merită din plin primul loc.

sondaj ultimulceas.ro

Aş vrea să mulţumesc şi celor de la BookLand Evolution pentru faptul că au considerat că merit să fiu pe scenă, în faţa a zeci de liceeni, alături de oameni precum Constantin Chiriac, Dan Perjovschi, Lucian Todea ş.a.

Şi nu în ultimul rând, vreau să-i mulţumesc şi lui Bogdan Gheorghiţă pentru încrederea ce a avut-o invitându-mă în juriul proiectului „Parlamentar pentru o zi” chiar dacă nu am vrut niciodată şi nici nu vreau să am legătură cu politica. Puţin sceptic la început, mi-am dat seama, pe măsură ce-mi povestea despre ce este vorba, că liceenii implicaţi în proiect nu fac politică ci dezvoltă idei pentru o Românie şi un Sibiu mai frumos.

Pentru toate astea, vă mulţumesc. Îmi daţi puterea de a merge mai departe 😀


Un comentariu la „Vă mulţumesc.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.