1234 like-uri şi 6 luni de Tea Spot Cafe


Abia ce au trecut 3 săptămâni de când vă spuneam că la 1111 Like-uri pe pagina de Facebook TeaSpot.Cafe vom face un chef să sărbătorim. Asta după ce cu o săptămână înainte făceam planuri de chef la 1000 de like-uri. Nu-mi pare rău că ne-aţi dat planurile peste cap, între timp l-am cunoscut şi pe Dorian, magicianul nostru cu cărţi, împreună cu care vom transforma cheful într-o seară specială. Şi seara aia specială a venit şi va avea loc sâmbătă, 21 aprilie (între orele 17:00-23:00) la TeaSpot Cafe Sibiu, str. Tribunei 33 (puţin mai jos de Mitropoliei).

Şi, surpriză, sărbătorim nici 1000, nici 1111 ci 1234 like-uri pe pagina de Facebook (da, ce să fac? nu vă mai pot opri :)), asta pe lângă cele 6 luni de când s-a deschis singura ceainărie din Sibiu.

Şpilul e că alea 1234 like-uri s-au împlinit deja în seara asta, cu două zile mai devreme de petrecere aşa că trebuia să o scoatem cumva la capăt după abundenţa asta de Like-uri. Am găsit soluţia însă: în seara petrecerii (link aici spre eventul de pe Facebook) organizăm o tombolă în urma căreia vom da atâtea premii câte like-uri sunt peste cele 1234 promise. Deci, care va să zică, în momentul ăsta sunt pe pagina de Facebook 1,239 like-uitori aşa că se aruncă în tombolă 5 premii mari şi late. Acum Doamne ajută… dacă or fi 200 de premii le împărţim pe toate. Ne-o asumăm… sper doar să nu-i falimentaţi pe săracii oameni că apoi eu cad ţap ispăşitor c-am avut o aşa idee genială 😀


Un comentariu la „1234 like-uri şi 6 luni de Tea Spot Cafe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.