2016 în câțiva pași.


Conform traditiei: 201520142013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008.

E interesant să privești în urmă și să vezi cât de mult ți s-a schimbat viața, chiar dacă nu realizezi asta prea des. Și cât de mult s-a schimbat lumea și felul de comunicare. Retrospectiva anului 2016 are multe linkuri spre Facebook (pentru că acolo am fost mai prezent decât pe blog) iar „articolele” mele nu au mai fost scrise ci filmate.

Anul 2016 a fost un an al schimbărilor brutale în viața mea, de la dezvoltarea a două afaceri care merg bine (TakeaSmile.ro și #mySibiu apartment) până la… viața de burlac. După 16 ani în care ne-am iubit și am trăit unul pentru altul, am decis să încercăm să avem fiecare propria viața, așa cum și-o dorește. Îmi pare rău că nu am reușit să păstrăm decizia asta doar pentru noi și a trebuit să facem totul public dar, câteodată, e mai sănătos să le spui tuturor „vedeți-vă de treabă, asta este decizia noastră” decât să încerci să explici fiecăruia în parte ceva ce… nu interesează.

Cu tot cu schimbările brutale, anul 2016 a fost unul bun care a încercat să clarifice unele lucruri puse în stand-by de ceva vreme.

Iar 2017 va trebui să consolideze ceea ce numim noi viață.

Ianuarie + Februarie 2016

Lunile ianuarie și februarie le-am cuprins într-un singur clip de 1 minut – link spre articolul cu explicații

Martie 20016

  • În martie am dat drumul unei noi afaceri: un apartament (aflat în chiar centrul Sibiului) ce îl închiriez în regim hotelier – link spre articolul cu detalii
  • Luna martie am împachetat-o într-o secundă. Pe zi – link spre articol
 • Telekom m-a trimis la meciul de fotbal România-Spania – link cu foto, link 2
 • Aprilie 2016

  • Un aprilie cu oameni retardați ce chinuie animalele de la Zoo, mici, fotbal şi culturalizare. Am pus telefonul să filmele agățat de un perete, în mijlocul unei expoziții contemporane. Oamenii au crezut că e exponat – link spre articol
  • Mai 2016

     • Prima săptămână din mai am petrecut-o vopsind ouă de Paști cu copiii, la o licitație de ouă și, evident, la înconjurat.
     • Am participat la o petrecere cu echipa de baschet CSU Sibiu și sărbătorirea a 10 ani de când am înființat Asociația Al 6-lea jucător.
     • Ne-am plimbat până la Festivalul Roman Apulum (Alba-Iulia) cu Gaben.

   Iunie 2016

   Festivalul Zilele Vecinătății a ajuns la a 3-a ediție, de data asta cu Trupa Maxim și Mikey Haș. Organizat pe o suprafață mult mai mare, cele două zile de festival au scos în stradă mii de locuitori ai cartierului Valea Aurie. Link spre foto – ziua 1, ziua 2.


   video: Komma Media

   Iulie 2016

   Iulie a fost luna unor noi… călătorii. Necunoscute.

   • Prima excursie în Asia, la 8500 km depărtare de casă, am plecat la Hong Kong. Întreaga poveste am adunat-o într-un articol (link aici) iar pozele le găsiți aici. O experiență foarte faină, o civilizație nouă, departe de România.

   6251

   August 2016

   • Deși eram despărțiți deja, am sărbătorit împreună 7 ani de căsnicie, promitându-ne că ne vom fi alături ori de câte ori avem nevoie. Fără regrete. Cu respect.
   • The Big Picture Festivalul Medieval 2016

   Septembrie 2016

   • Am donat pentru „Cumințenia Pământului” deși nu am fost de acord cu campania (am scris aici de ce). Campania asta a schimbat destul de multe în mine, odată cu ea am început să fac donații lunare pentru diverse cauze. La fel ca în cazul Cumințeniei, donațiile mele nu sunt de o valoare mare dar, cred, sper, sunt importante și pot aduce o schimbare în bine

   După o perioadă de câteva luni în care mulți ochi critici s-au ațintit asupra noastră și și mai multe guri ne-au vorbit pe la spate (pentru că nu înțelegeau situația), am decis să facem public faptul că eu și Diana-Ribana ne-am despărțit. Așa am atras mai multe vorbe dar măcar ne-am ușurat viața și nu a trebuit să mai dăm explicații fiecărui curios în parte. – link eu + link Diana. M-aș bucura ca pe viitor oamenii să cugete puțin înainte de a-și da cu părerea și, mai ales, să se concentreze pe cei apropiați pentru că e mai important ce fac ei decât ce fac ceilalți.

   Octombrie 2016

    • Marș organizat la 1 an de la #colectiv. Iată ce spun oamenii (clip cu subtitrare):

   Noiembrie 2016

   Decembrie 2016

   • Mihai Zugravu a strâns în jurul lui 148 de oameni ce au donat și au împachetat cadouri ce au fost donate, de Moș Nicolae, unor copii nevoiași – link
   • #cei30 Petrecere privată cu lansarea videoclipului Song for Doina… în sala de repetiții DOMINO – link și foto

   • Am fost pentru prima oară observator independent la alegeri – link spre articol
   • Am citit pentru prima oară povești copiilor din Târgul de Crăciun din Sibiu 🙂 – link și foto
   • Am oferit cabina foto TakeaSmile.ro copiilor din Centrul de Plasament de la Orlat, acolo unde 100 de copii s-au distrat alături de Ajungem MARI… cu ajutorul vostru – link cu explicații

   În ultimele luni a anului 2016 am regăsit oameni cu care am avut toată viața o legătură specială dar pe care nu i-am mai văzut de foarte mult timp, am cunoscut oameni noi și am încercat să trăiesc noi experiențe. Fără a fugi de nimic, câteodată e important să ieși din zona ta de comfort pentru a-ți da seama ce vrei să faci pe viitor.

   Ție cum ți s-a schimbat viața în 2016?


  Un comentariu la „2016 în câțiva pași.”

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.