3 motive pentru care merită să redirecționezi 2% către AIOS


Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu are nevoie de susținere, pentru a putea să își continue proiectele. Pentru a redirecționa și tu 2% din impozitul pe venit către AIOS, completează formularul de aici: www.redirectioneaza.ro/aios

Iată și trei motive pentru care merită să susții AIOS:

  1. Orașul Artiștilor (link) proiect pe care Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu l-a început în anul 2017, după mult timp în care a urmărit aspectul Pieței Mici din Sibiu. Am vrut, ne-am zbătut și am reușit să redăm imaginea Turnului Sfatului turiștilor, fără mașini parcate până în buza lui, chiar dacă lupta pe locurile de parcare (anularea lor) a părut câteodată grea. Acest lucru va fi permanent de acum înainte, deoarece Primăria Sibiu propune spre aprobare transformarea zonei într-una pietonală. Astfel, de acum veți putea fotografia Turnul Sfatului, obiectiv emblematic al Sibiului, fără mașini în cadru.
  2. Cea mai frumoasa terasa din Sibiu (link) este un proiect ce l-am inițiat în 2019, deși ideea lui este veche de cel puțin șase ani. Am simțit că 2019 este anul potrivit pentru asta, mai ales că Piața Huet tocmai devenise pietonală și se arătau primele semne de a apărea aici terasele sezoniere. Am descoperit o piațetă cu un farmec aparte, căreia îi trebuie un regulament propriu pentru amenajare, fără terase de tip „șură”. Primăria Sibiu a îmbrățișat lucrul ăsta și a angajat o firmă specializată pentru a face demersul. Astfel că 2020 este anul în care avem regulament aparte pentru Piața Huet;
  3. O comunitate pentru Orașul de Jos – 2016 și 2017 au fost anii în care Fundația Heritas și Federația TransylvaNet au apelat la Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu pentru a derula proiectul, astfel încât comunitatea din Piața Aurarilor să înțeleagă rostul păstrării farmecului piațetei. Unul dintre punctele importante semnalate Primăriei Sibiu a fost revenirea la zonă pietonală, pentru a putea reoferi locului valoarea ce o are. De anul acesta, Piața Aurarilor va fi pietonală.

Pentru alte astfel de proiecte, pentru un oraș înfrumusețat, pentru ca Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu să poată să realizeze în continuare astfel de proiecte, redirecționează și tu 2% către AIOS, urmând unul din pașii de mai jos:

Dacă ești din Sibiu, ia legătura cu mine pe email sibiu@aios.ro și voi depune eu formularul la ANAF în locul tău.

Vă mulțumesc în numele tuturor colegilor… și a sibienilor 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.