3 lucruri despre Sibiu.


– Nicoleta Ioniţă de la Sibiu News este atât de îndrăgostită de Sibiu încât s-a mutat aici şi mi-a cerut să povestim despre înfrumuseţarea lui > articolul aici.

– Astăzi se încheie campania Sibiu Bike a celor de la Sibiu 100%. De la ora 18:00 ne vedem în Parcul SubArini (la stadion) pentru o tură cu bicicletele până în centrul oraşului. Am spus şi eu într-un interviu ce ar trebui să aibă un oraş pentru a deveni „bikefriendly” > interviul aici.

– Nu de mult, Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (în frunte cu Răzvan Pop) a încheiat ediţia 5 a proiectului „Sibiu, oraşul copiilor„. Un excelent proiect pentru educarea copiilor în a-şi cunoaşte şi iubi oraşul. Proiectul e realizat alături de Biblioteca Judeţeană Astra şi, de data aceasta, finanţat de către Administraţia Fondului Cultural Naţional > site-ul proiectului aici.

– Mai jos, o ediţie specială a emisunii Raluca&Răzvan pe care vă invit să o urmăriţi:


Un comentariu la „3 lucruri despre Sibiu.”

  1. Salut, pe cand urmatorul eveniment gen „masa critica” ? Si daca tot ti’ai facut loc sa raspunzi, gasesc prin sibiu cumva suport de telefon pt bicle (asemanator celui de il prinzi in ventuza in parbrizul masinii) ?

    Mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.