5 motive pentru care îl votez pe Klaus Iohannis. Ceea ce vă doresc şi vouă…


Indiferent dacă l-ai votat sau nu, dacă îl placi sau nu, indiferent dacă l-ai cunoscut personal sau doar l-ai văzut de 2 ori în viaţă la televizor, Klaus Iohannis îţi impune respect.

 • Impune respect. Atunci când Klaus Iohannis intră pe uşă, toată lumea îl priveşte fix, nimeni nu mai şuşoteşte, cu toţii aşteaptă să spună „Bună ziua” înainte de a mai mişca.
 • Este eficient. Şedinţele sunt foarte bine puse la punct şi eficiente, se ştie că pentru Iohannis 15 minute sunt câteodată mult prea multe pentru a ajunge la o concluzie. După principiul „ce nu s-a rezolvat în 15 minute nu se rezolvă nici în 3 ore”.
 • Ştie să spună „nu”. O singură şedinţă am avut în viaţa asta cu el iar ceea ce am remarcat a fost faptul că ştie să spună „nu”. Atunci când un subiect nu îl interesează sau nu este de acord cu o idee, spune clar „nu” şi trece mai departe. Nu tu „vedem ce o să fie” sau „merge şi aşa”.
 • Are viziune. La Sibiu nu a asfaltat fiecare groapă şi denivelare de drum la început de primăvară. A preferat să amâne lucrări (adică să economisească bani) până când a făcut rost de suficiente fonduri pentru o întreagă modernizare a străzii. Ras cu totul şi refăcută inclusiv cu utilităţile de sub ea. Nu peticim lucrurile proaste ci le refacem pentru a fi bune. Ăsta este stilul de lucru al lui Iohannis.
 • Este un model pentru toţi. Lucrez destul de mult cu primăria din Sibiu. O instituţie eficientă în care fiecare ştie ce are de făcut… şi face… responsabil.

Asta avem nevoie de la un preşedinte: să fie un model pentru întreaga ţară.


13 comentarii la „5 motive pentru care îl votez pe Klaus Iohannis. Ceea ce vă doresc şi vouă…”

 1. La capitolul drumuri in ultimii 2 ani o cam dat-o in bara. Acum nu el ii vinovat, dar primarul si primaria sunt responsabili. Drum nou refacut de la cap la coada, dar in valuri + celebrele guri de canal. Cine reabiliteaza prin oras face treaba de proasta calitate si imi e teama ca in 2-3 ani trebuiesc refacute.

  1. Hahaha… mi-am adus aminte de strazile si gropile si canalele din Medias. Patria gropilor. Fara legatura directa dar Medias acum e cum era Sibiu in urma cu vreo 15 ani… pentru aducere aminte 🙂

 2. Asta este parerea ta. Altii il cunosc mai bine. A nu se confunda respectul cu frica, lasitatea, caciuleala.Cine nu s-a saturat de Basescu, nu are decat sa voteze cu sluga lui. Nu s-a remarcat prin nimic (nici ca profesor ), a fost propulsat ca reprezentant al minoritatilor la inspectoratul invatamantului, iar acum e convenabil, pentru unii, ca poate fi santajat si manevrat cu dosarele lui. A fost ales primar cu 80% din 30% participanti la vot. Oricum, fosti colegi de scoala spun ca era un tantalau.

 3. Demonstreaza bun simt,inteligent,patriot care vrea sa faca bine poporului roman.Il voi vota

 4. Comentariul meu e nul, probabil eu nu exist. Asta da, democratie. Din articolul tau rezulta, daca il analizezi, ca acest tip de democratie ii circula si lui Iohannis prin vene. Daca a fi basist, a fi prieten cu Blaga, Ungureanu, Andreea Paul Vass, Falca, Videanu, Funeriu, Boc si alti pdl-isti (vopsiti pnl-isti ) inseamna sa fii patriot, atunci, da, Iohannis este cel mai mare patriot. Retrocedarile catre Biserica Evanghelica, la care primarul nu a facut contestatie, confirma marele patriotism. In rest, numai de bine acestui mare domn primar de mare ( ? ) oras romanesc. ( o fi mare valoare – " prostul nu e prost destul daca nu e si fudul")

 5. Hahahahahaaa… campanie electorala! :))
  Eu nu il aleg pe Iohanis dintr-un simplu motiv: nu e roman! Cred ca este de ajuns sa-ti dai seama ca nu va trage la foloasele romanilor. N-a facut-o nici in Sibiu si nu o va face nici pentru Tara. Pe el nu-l intereseaza o Romanie romaneasca, un stat national romanesc. Iar despre democratie cu siguranta va respecta impunerile celor din UE. Ceea ce este iarasi in dezavantajul nostru.
  (Democratie, un cuvant atat de des folosit si manipulat. Cine stie ce crede fiecare om despre democratie, ce intelege el prin democratie? Eu personal urasc acest cuvant. Este un cuvant de propaganda, care permite mult, mult prea mult. Si apoi se si minte mult.)

  Hahahahaaaa.. campanie electorala! Jenibil!

  1. Da domnule, e campanie electorala de vreo luna cred. Asa se intampla de fiecare data cand sunt alegeri… asta e democratia (aia pe care o urasti tu).
   Iar faptul ca Iohannis nu este roman… probabil nici tu nu esti 100% roman, stai linistit. Strabunicii lui au venit in Romania, el nascandu-se aici. Ca sa nu mai spun ca daca nu se considera roman, pleca de 100 de ori pana acum in Germania asa cum au facut-o parintii si sora lui.
   Dar nah… faci ce vrei si cum crezi. Nu trebuie sa fie neaparat si bine…

 6. Tudor, esti extrem de agresiv si nepoliticos cu cititorii tai. Atitudinea de bataus verbal nu-ti face cinste. Asa cum tu ai dreptul la o parere, si altii au dreptul la parerea lor. Te crezi cel mai destept. Oare esti?

  1. Tie iti raspund pe un ton frumos. Semn ca fiecare comentariul primeste raspuns in acelasi registru in care a fost si scris.

  2. Nici ceilalti comentatori nu ti-au scris pe un ton urat, dar le-ai raspuns obraznic. Mie mi-ai raspuns ‘frumos’, nezicand practic nimic.
   Eu am urmatoarea opinie: atata timp cat tu n-ai lucrat in mod direct cu cineva, de unde stii tu cum e acea persoana? Traiesti o viata cu cineva si te poti astepta la surprize. E treaba ta cu cine vot treaba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.