800 lei amendă dacă mergi cu bicicleta


Dacă te pune dracu să mergi cu bicicleta prin Mediaş, rişti să primeşti amendă de la poliţiştii comunitari… care altceva se pare că nu au ce face. Toate astea, deşi în tot oraşul nu există nici un metru de pistă de bicicletă, ca alternativă. Şi în Sibiu au fost anul ăsta amendaţi 4 biciclişti pentru că au pedalat prin parcuri.

sursa.


9 comentarii la „800 lei amendă dacă mergi cu bicicleta”

 1. ma si de ce nu zambesc comunitarii astia ?….ca le-au dat spor de zambet…uite deja un abuz in serviciu…n-au zambit deloc cand i-au oprit pe saacii oameni…:)

 2. 😀 tudore, acum fara suparare. accesul pe bicicleta pe pasarela respectiva a fost interzis de la construirea ei, acum……30(?) de ani 😀 si bine au si facut sa interzica. coborarile de pe ea sunt abrupte(mai ales cea dinspre piata). chiar eu, copil fiind, am fost lovit de un retard care a coborat pasarela pe bicicleta. asa ca, cei amendati au luat-o pe merit 😀 cat despre faptul ca nu sunt piste pentru biciclisti, asta e o alta poveste 😀

 3. era peste tarnava. sunt trei in medias:doua peste tarnava si una peste calea ferata. toate trei foarte abrupte. si nu cred ca moare vreun biciclist daca le traverseaza pe laga bicicleta 😀 mai repede moare daca e retard si coboara cu bicicleta pasarela 🙂

 4. @băgă
  daca pasarela este peste o sosea, ai ceva dreptate. adica… cu bicicleta trebuie sa mergi pe sosea, nu pe „trotuar”. dar daca pasarela este peste o cale ferata de exemplu… e cam penibil sa iti tragi bicicleta dupa tine, ca doar nu de aia ai scos-o din sopron.

 5. La prima vedere nu mi se pare normal sa fi amendat pentru ca mergi cu bicicleta, dar citind comentariul lui BAGA tind sa mai imi reconsider pozitia.
  De exemplu eu am fost in Subarini pe bicicleta, iar in dreptul filigoriei am fost oprit de un politist comunitar care mi-a atras atentia ca in perimetrul treandafirilor si al filigoriei nu am voie sa merg pe bicicleta si m-a invitat sa cobor de pe bicicleta. Am inteles si am respectat ce mi-a cerut.
  Cred ca e batjocoritor sa fixezi o amenda de 800 lei pentru ca ai mers cu bicicleta pe o pasarela chiar daca era interzis .

 6. @Marius

  la intrare in subarini stiu ca erau semne ce interziceau biciclitul in parc. in zona de leagane pentru copii stiu sigur ca mai exista si acum. in parcul tineretului la fel.

  dar dupa cum zice in hotararea de consiliu local ”circulația cu biciclete, motociclete sau alte vehicule în parcuri, cu excepția postelor marcate corespunzător” se pare ca in orice parc e interzisa, chiar si in cele in care nu e specificat acest lucru.

 7. salut.cum adica cu bicicleta pe sosea dar ce are 4 roti?are aceeasi viteza ca o masina?eu raman pe trotuar mereu cu ticnitii astia de la volan NU e de glumit,de asta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.