A apărut şi în România aparatul foto cu touch şi Facebook


Nu ştiu dacă ştiaţi sau nu dar au apărut aparatele foto cu Wi-Fi şi Facebook (ca de exemplu Nikon Coolpix S800c). Auzisem de ele dar nu mă aşteptam să se găsească deja şi pe la noi.

Deocamdată e puţin scump, ce-i drept, dar visul meu tot rămâne să am un aparat foto cu care să încarc pozele direct pe Facebook şi Twitter. Telefoanele nu fac faţă cu brio dorinţelor mele de calitate foto pe timp de semi-întuneric (ca să nu mai pomenesc că pe noapte nu iese nimic indiferent dacă faci poză cu S3, 4S sau Cha-Cha) şi varianta aparat foto cu touch şi Facebook mi se pare cea mai elegantă dintre tot ce mai există în momentul ăsta pe piată. Mai multe detalii tehnice, preţ şi ce altceva mai poate face Nikon Coolpix S800c găsiţi AICI.

Şi uite aşa, în curând spunem adio pozelor de genul ăsta:


9 comentarii la „A apărut şi în România aparatul foto cu touch şi Facebook”

  1. Un compact cu obiectiv interschimbabil nu te intereseaza? Caut sa vand un Nikon 1 J1 care din pacate nu are facebook 🙂

  2. Sunt destule ce fac chestia asta (si iphlok nu e… Sigur!!!). Apare in curand un samsung ce nu a stiut sa faca un smart cu camera foto de doamne ajuta gen n8 sau 808… care sunt mult prea la distanta de tot ce-i pe piata, asa ca va lansa tot asa, o camera smart cu sistem android:)). Check it out: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_camera-4961.php intra moda camerelor smart azi maine:-J

  3. :)). Ma, eu nu cred ca va veni vremea vorbitului la aparatul foto, dar mai stii? Te miri ce le mai vine omuletilor in cap. Totusi, deocamdata e destul de „grasan” formatul:)). Alta treaba e ca astea doua prezentate nu au SIM. Sunt curios cum vor functioneaza in retelele 3g/4g fara asa ceva:-?. Cel putin samsung se lauda ca functioneaza in retelele astea pe situl prezentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.