A început #prinSibiulmeu 2013


Prin Sibiul Meu este un proiect AIOS organizat cu sprijinul Primăriei Sibiu.
Parteneri: Future CapitalIbis HotelAmbient, StaropramenReky TravelAsociaţia Produs în SibiuCasa de Cultura a Studentilor SibiuCNM AstraEco Sport TeamJudith BistroCafe Wien.

PrinSb2013

Este al treilea an în care reuşim, cu ajutorul Primăriei Sibiu, să aducem la Sibiu cei mai mişto oameni din online pentru a ne ajuta la promovarea oraşului. Este a treia ediţie de Prin Sibiul Meu la care lucrez alături de Răzvan Pop şi AIOS (anul ăsta a intrat în echipă şi Anca Niţoi). Dacă Brylu nu începea să pună pe hârtie acum trei ani proiectul Prin Sibiul Meu probabil că astăzi nu ne-am fi lăudat cu sute de articole pe bloguri despre Sibiu, peste 180.000 de vizualizări pe Youtube a filmuleţelor făcute aici, ceva mai mult de 90.000 de likeuri şi 2.000 de comentarii la pozele de la Prin Sibiul Meu 2011 şi 2012.

Programul din 2013 este şi mai interesant ca anii trecuţi şi reuşim să ieşim puţin şi din oraş pentru a vedea mai multe atracţii turistice din zonă.

Astăzi am programat şi ediţia 13 „Călător în lume” unde Caia.ro şi Drumliber.ro vor povesti despre mâncarea din Vietnam (bleach!) şi Germania.

Participanţii Prin Sibiul Meu 2013: Ana Maria şi Olga Caia, Gaben şi a lui Ramona, Sebastian Bârgău, Denisuca, Toma Nicolau, Sorin Grumăzescu, Dragoş Asaftei, Elekes Levente (Levi), Alex Dima şi Sigina, Alexandra Crişu, Florin Arjocu, Răzvan Baciu, Liliana şi Andrei Oprişan, Călin Turcu, Feri Teglas şi Anamaria lui, Mircea Hodărnău şi, evident, eu, Răzvan, Diana, Anca şi Maria.


7 comentarii la „A început #prinSibiulmeu 2013”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.