Adevăratul meu scris.


Mulţi mă citiţi dar habar nu aveţi cum scriu. Aveţi noroc că nu scriu de mână pe blog, că nu ştiu câţi aţi fi putut descifra articolele mele. Da, ştiu, nu am cel mai frumos scris din lume dar să nu care cumva să îndrăznească vreunul să spună că am cel mai urât scris, ne-am înţeles?

Gata, să plouă cu comentarii răutăcioase.

Curiozitatea mea merge mai departe aşa că transform articolul ăsta într-o leapşă, chiar dacă nu sunt fan lepşe (bine, mint. De fapt ideea articolului mi-a venit de la o leapşă ce umbla anul trecut pe câteva bloguri). Nu e mare scofală, trebuie doar să preluaţi ideea articolului meu şi să publicaţi pe blog la voi o postare cu un scan/poză prin care să arătaţi naţiunii adevăratul vostru scris, cel de mână. Sunt curios dacă aş putea citi blogurile voastre dacă nu ar fi existat tastatura. Ce aberaţie! Dar să ne imaginăm totuşi 🙂 Leapşa o trasmit spre: Achilianul, Ovi Sîrb, Cabral, Studentul sibian şi Mircea Hodarnau.

P.S. Dacă sunt şi alţii care vor să preia leapşa mea, you’re welcome!


17 comentarii la „Adevăratul meu scris.”

 1. Eee, simplu :).

  „Din W-end.

  M-am dat pentru prima dată cu placa. Și acum mă mai doare capul :-).

  Mi-am adus aminte de filmul „13” (2010) așa că vă întreb acum și pe voi dacă l-ați văzut.”

 2. Fain filmul,nu prea am ratat filmele anul trecut….dar cu scrisul…inseamna ca n-ai auzit de mine :)))) am putea face o intrecere :))

 3. Asociatia bloggerilor…nu face un concurs de scris ?? care scrie cel mai frumos (doar baietii se inscriu in concurs),bea niste beri gratis :))…ce?…nu suna bine ? :))

 4. eu pot sa scriu si frumos, daca ma chinui (am avut tot 10 la caligrafie). dar doar cu litere de tipar, ca alea le cunosct pe toate din alfabet cum se scriu 😀

 5. @diana-ribana
  pai numai baietii ca ma gandeam sa castig eu :)))….asa ce,na hai ca ajungem cumva la o intelegere si impart berile cu sotul tau :)) ce zici? sau uite…alt concurs…(tot pt baieti) :)) un concurs de baut beri :)) care bea mai multe,drept cadou,o zi libera sa poate zace :)) ha? ce zici Tudore?

 6. @Andy
  mi-e ca apoi aparem pe bloguri cum bem beri si ce betivani suntem 🙂 deci sa fie totul secret ca ne vom vedea sa bem bere, da? : ))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.