Afaceri cu Dumnezeu


Continui să fiu tot pe drumuri. Astăzi sunt la Cluj la botezul nopotului meu drag. În fine… de fapt vroiam să scriu despre altceva care are legătură tot cu biserica/Dumnezeu.

În ziua de azi nici nu mai şti ce-i aia credinţă. Mitropoliile nu ajută oamenii ci îi scot afară din case, în frig, pentru a închiria spaţiile pentru bani. Bani mulţi să fie! Vezi preoţi şi măicuţe conducând Mertzane cu slujbe religioase la maxim în boxele maşinilor. Se construiesc biserici la fiecare colţ de stradă în locul azilelor de bătrâni şi a caselor de copii. Preoţii nu te cunună şi nu te îngroapă dacă nu le dai bani… şi tot aşa… exemple pot da nenumărate.

Eh, acum nici măcar nu trebuie să intri în biserică, tot creştin te vei numi. Poţi trimite un pomelnic direct de pe calculator, între două împuşcături şi filme porno. Care este folosul unui pomelnic? …reuşita la examene şi alte momente importante din viaţă etc. Şi doar cu 1 euro/zi!! Bleahhh


2 comentarii la „Afaceri cu Dumnezeu”

  1. M-am trezit obosita azi-dimineata, dar punerea pe tapet a acestor afaceri with God, m-a obosit si mai tare si mi-a creat o stare de lehamite, mic dezgust si …o pofta sa ma joc…cu dracii mei:P…poate stii de jocul in care trebuie sa colectezi dracii din primarii, garaje si, mai ales,din Biserici…Locul, tipic tomanesc, unde ii intalnesti pe cei mai multi…Ar fi interesanta o statistica a ciracilor acestei „afaceri” cu Dumnezeu! Din pura intuitie si alte cateva cunostinte generale…pot spune doar ca sunt multi, Doamne, multi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.