Afară cu Andreea din ţară!


Nu am văzut aseară MasterChef aşa că am încercat să-l urmăresc cât de cât pe Twitter. Nu am înţeles mai nimic din ce tuităreau oamenii ăia pe acolo dar esenţialul l-am prins şi l-am savurat: Andreea a fost eliminată de la MasterChef. Casnica de la Master Chef, nevasta lui DJ Optick (nu ştiu nici eu cine e băiatul ăsta aşa că nu mă întrebaţi!), cea care filtrează cu oricine pentru un colţ de pâine vot în plus, tipa ce a avut la viaţa ei doar scule de băieţaşi bogătani de prin străinătăţuri, siliconata pe banii gajicului, Andreea de la MasterChef a fost eliminată. În sfârşit!

Oamenii de genul ei trebuie daţi la o parte din societatea în care trăim, exilaţi, duşi în pustietate şi lăsaţi acolo să moară de foame şi de singurătate. Acolo ar fi lumea lor: întotdeauna ei cei mai buni şi toate fiinţele din jurul lor doar nişte animale proaste. Le-am face şi lor şi nouă un bine.
Doamne Sfinte… Andreea a plecat acasă. Aleluia.

Nici un om cu aşa un caracter mizer nu merită să fie încurajat şi felicitat, oricât de bun ar fi în tranşă. Dr. House nu există în realitate.


19 comentarii la „Afară cu Andreea din ţară!”

 1. Aseara a fost cea mai buna emisiune MasterChef, nu datorita preparatelor facute de concurenti, ci doar pentru ca a fost eliminata acea panarama 😀

 2. Adevarat. Nu prea am urmarit emisiunea din diverse motive. Indiferent cat de bun esti ca bucatar, nu ai nici un drept sa vorbesti altora urat. Si aici ma refer la cei trei crai din juriu. Bineinteles, au nasolit-o tot ingaduindu-i Andreei toate porcariile pe care le-a facut, impreuna si cu sclava Izaura, celorlalti concurenti inca de la inceput. Bine ca a plecat.
  Tudor, ai dreptate, Dr. House nu exista in realitate, insa daca ar exista as dori sa fiu pacientul lui. Pe cand, daca Andreea ar fi bucatar, nu as dori sa gust ce gateste, mi-ar pica rau.
  Dr. House era un geniu, Andreea e … doar o mimoza.

 3. se pare ca nu ni s/a intarit pielea la a fi manipulati de televiziune, la fel a fost in 89, la fel este si acum, e un show oameni buni… mi se pare o atitudine nesanatoasa @Oamenii de genul ei trebuie daţi la o parte din societatea în care trăim, exilaţi, duşi în pustietate şi lăsaţi acolo să moară de foame şi de singurătate.@

  mamaaa ati vazut ce fiinta deosebita si de demna , plina de calitati si atribute pozitive este regina angliei … ouaaauu … ce as vrea sa fie regina mea …. oaaa

  asta este televiziunea , cun spunea SOV „televiziunea este suport pentru publicitate” asa ca apucati/va de consumat ce va dau ei si exilati un anumit tip de oameni pe o insula sa moara de foame pentru ca cineva ii prezinta intr/un fel

 4. Sa nu mai zic de Godeanu ala, care dupa ce a fost eliminat nu am inteles mai nimic din discursul lui inafara de BIP BIP BIP BIP BIP, ca cine e el, ca, cum sa concureze el cu Petru si din nou BIP BIP BIP BIP, jalnic.

 5. :))) ai dreptate..ea chiar filtrează cu oricine…. Cu asa fata nu cred ca ar putea flirta cu cineva :))) aaa .. ba da… cu dijei Optick atunci cand nu poarta ochelarii :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.