Alcomsib in faliment?


De ce sunt magazinele Alcomsib inchise? Eu nu mai înţeleg nimic din toată nebunia asta cu alimentarele, supermarketurile şi hipermarketurile de se închid toate.

Plimbările prin tot oraşul pentru Bicicleta Zilnică mi-a lăsat un gust amar, văzând toate magazinele Mic.ro închise. Pur şi simplu ne-a fost greu să alegem 30 de amplasamente pentru rastelurile de biciclete. Acum, cea mai mare şi veche reţea de supermarketuri din Sibiu se pare ca dă şi ea bir cu fugiţii din faţa concurenţei tot mai mari. Alcomsib s-a închis, ieri fiind golite magazinele de produseiar azi mobilierul a dispărut şi el.

Rareş spune că s-ar putea să se deschidă în locul lor magazine Profi. Om vedea…


8 comentarii la „Alcomsib in faliment?”

  1. Da, e confirmat ca merg spre Profi, acum o luna si firma asta falimentara : )) Raman doar magazinele din Cedonia si Strand pana cand isi termina stocul. Sariti acolo la reduceri 😀

  2. Spaţiile unde şi-a desfăşurat activitatea S.C. Alcomsib S.A., vor fi închiriate firmei S.C. Profi Rom Food S.R.L, care deţine peste 100 de magazine Profi în toată ţara. Sursa: http:// desibiu.ro/stiri/lantul-de-supermarket-uri-alcomsib-din-sibiu-se-desfiinteaza/

  3. Asa cum ai spus si tu in alt articol, magazinele Al-ComSib nu s-au inchis si nici nu au dat faliment…Reteau a fost vanduta cu peste 7, 2 milioane de euro , o afacere extraordinara pt Aldea…..iar Mic.ro este reteaua pe care o detine Dinu Patriciu si tb cumva sa isi spele banii de pe afacerea cu Rompetrol…in locul retelelor Mic.ro va deschide un producator local de sucuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.